Založ si blog

Matelkov cirkus realizuje na národe reality šou

V hlavných úlohách: Matelko – daňový podvodník v úlohe ministra financií, notorický klamár, milovník mačacích šampónov, plagiátor par excellence atď.
Vraj premiér Heger z rádu fanatických pravoverných saralabandistov. Pôvodne figúrka dosadená za premiéra.
Šulino – večný odporca a následne okamžite hlasujúci za to, proti čomu bol. Rád vraj raňajkuje s mafiánmi.
Exkúrenár dostal za odmenu ministerstvo životného prostredia a radí mu „učiteľ dejepisu“. Odbornosť nie je potrebná, no načo?
Bábkoherečka riadi informatizáciu a eurofondy. Šajnu síce nemá o tom žiadnu, ale čo na tom.
Ministerstvo poľnohospodárstva opusti či neopustil, ale nakoniec bol odvolaný insitný minister a nahradený človekom, ktorý v poľnohospodárstve v živote nepracoval. Možno tak doma popolieval kvetináče.
Absurdný minister obrany opičiakov s titulom najarogantnejšej opice. Keďže takto nazýva občanov Slovenska, tak je viac ako pravdepodobné, že si tento titul bude vážiť.
Minister zdravotníctva, ktorému sem tam zomrú prominentní pacienti na samoobesenie. No to bolo minule, teraz radšej hľadá slová a sem tam zachaosí, že vraj sa objednaným sputnikom nedá zaočkovať a tak Matelko ostáva sám v jeho snahe zaočkovať skoro už exspirujúcou vakcínou 100.000 ľudí.
Kolíková a jej počiny začali vojnu s políciou. NAKA verzus SIS. Taká Tódová chce zrušiť SIS, asi má pod palcom NAKU. Kolíková zase pri sexe bude asi požadovať písomný súhlas, ale my ju zle chápeme. Ono to je asi jej poistka, aby dotyčný si svoju úlohu splnil a neušiel len tak zbabelo, veď bude mať dôkazový materiál. Nevadí, že Kolíkovej sa sem tam niekto obesí či zomrie pre neposkytnutie základnej zdravotnej starostlivosti.
Ministerka kultúry? A to je kto? Nenápadná štatistka v úzadí, vyberá a dosadzuje si svojich ľudí.
Cesty a dopravu vraj spravuje nejaký Doležal. Výsledky akosi nulové.
Ivan Korčok bdoteraz nerozdýchal, že mu dali rodičia ruské meno a tak je jeho hlavný triedny nepriateľ Rusko. To bude asi tá frustrácia z detstva.
Posledný Križiak, ktorý sa vzdal a znovu prijal pozíciu ministra v tejto tragikomédii svojich súputnikov. Dokázal priviesť na mizinu živnostníkov a malé prevádzky. Iste, dali najviac peňazí na podporu, ale kroky sú tak nekoordinované a tak neskoré, že je to platné ako mŕtvemu kabát.
Kaderník, ktorý fakticky o školstve vie veľké guľové, ale čo neurobí pre svoj imidž?
Mikulec a jeho zvrátené ponímanie zákona. Kajúcnici sú novým fenoménom. Vyšetrovanie už nepotrebujeme. Stačí si nájsť kajúcnika. Vojna policajtov prepojená na vládnu mašinériu. Niečo neuveriteľné, čo sa na Slovensku deje.
Multiotec – predseda poslancov a kamarát podsvetia. Čo na to viac povedať? Nebudú ani byty, ani len tých 5 respirátorov nedokázal vybaviť. Hlavne že vitamínu C sa mu dostalo neúrekom vrchovate. Veď ako terminátor si to užil.
V čom je táto vláda lepšia ako tá minulá? Určite v tvorbe chaosu a amaterizmu. No a to vôbec nie som zástanca ani Hlasu a ani Smeru. Objektívne je tento Matelkov cirkus to najhoršie, čo sme tu doteraz mali od existencie ČSR. Jedinou výnimkou bolo obdobie druhej svetovej vojny. Áno, Matelko to dal na NSDAP pri minuloročných voľbách a teraz dokazuje, že to myslí vážne aj ideologicky.
Táto antická dráma skončí obrovskou tragédiou Slovenska.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881383x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív