Vedela Čaputová, čo činí? Tu už nepomôže žiaden zavraždený novinár.

8. júla 2021, gabo126, Matelko

Progresívna aktivita bola zjavne bez rozmyslu. Určitým štýlom si strelili progresívci a celá vláda vlastný gól, podobne ako Ústavný súd odoprel občanom ich právo a vyhlásil ich len za potrebných pri hlasovaní vo voľbách. To už nie je demokracia, ani vláda ľudu, ale je to nástup totality, podobne kedysi argumentovali nacisti či komunisti. Vedúca úloha strany či fuhrera bola potvrdená ústavným súdom. Ľudia sú potrební len raz za štyri roky a potom sa na nich vykašlú! To sú voľby, čo sme si vydobyli po 89-tom! Nič, len zrod nových papalášov, čo s demokraciou nemajú nič spoločné!
O čo ide? To, že ak sa zmení o 4 roky vláda, už im nepomôže žiaden míľnik, žiaden novinár, proste nič. Protesty budú už len smiešnym vyjadrením „svojvôle“ ľudí, pretože zmena nebude možná!!! No a nielen to! Čo ak si to začnú uplatňovať aj poslanci pri regionálnych voľbách? Čo ak sa nebude dať odvolať starosta za svoje skutky? Čo ak začne starosta či primátor zvyšovať neúmerne dane a terorizovať obyvateľov?
Dnešná vláda skutočne zaviedla teror. Schengen už neexistuje. Za totáča sme tu mali colné vyhlásenia a teraz tu máme Covid vyhlásenie! Každému z nás ukradli rok života a pokračujú v tom ďalej. Reštrikcie, denno-denná neschopnosť analyzovať dopady svojich chorých rozhodnutí je už poľutovaniahodná. Problém je, že týmto trpí celé Slovensko. Teda celé nie. Je tu ešte nejaké to percento, ktoré obdivuje diktatúru! Ukradli nám slobodu a demokraciu, ale raz nám ju budú musieť vrátiť a možno nie, ak budeme neustále trpieť takýto teror!