Rybníček zavádza nový druh vakcinačného gestapa a Nové názvy politických strán

14. augusta 2021, gabo126, Matelko

Začnem senzačnou správou, kde sa všetky provakcinačné strany dohodli, že si zmenia svoje názvy. Ľudové Olajno sa bude volať po novom Obyčajná vakcína a závislosť na testovaní, SaS – sa premenuje na Solidárnu vakcínu, Žaludi – po novom – Za vakcínu, PS – Progresívna vakcína, KDH – Hnutie za kresťanskú vakcínu a Kollárov spolok bude po novom – Sme vakcína.
Teraz k tej besede. Rybníček v priamom prenose dokázal svoju neschopnosť a úbohosť. No nielen to, ale právnici by sa mali na to pozrieť a podať na novodobé gestapo žalobu za vyhrážanie sa a zneužívanie osobných údajov. To, čo predviedol sa nedá ináč nazvať ako devastáciou zdravého rozumu a nástup totalitných praktík. Vraj covid a rakovina je to isté. Púšťal aj iné perly ako napríklad, že vakcína je liek na covid a podobne. V tejto tlačovke nepreukázal ani len vedomosti a zručnosti robiť napríklad finančného poradcu a nie to primátor Trenčína. Zato vyhrážanie mu išlo perfektne.
Z neoliberálov a súčasnej politickej junty sa stali naozaj gestapáci, ktorí značkujú, rozdeľujú, zakazujú, trestajú. Zatiaľ ešte nepopravujú (ešte šťastie, že sme zrušili trest smrti). Veď zaočkovaný Rybníček sa nemusí báť, jemu sa vraj nič nestane. Tak načo ten cirkus!
Novodobá diktatúra je tu a nechytá sa ani starý socialistický režim. S príkazmi, nariadeniami, vyhláškami, zákazmi, totálnou propagandou mu konkuruje skutočne len nacizmus. Siaha na základné ľudské práva. Liberalizmus je o slobode človeka, čo s tým urobil súčasný režim??? Kde je sloboda človeka a jeho slobodné rozhodovanie??? Najprv to bolo nezmyselné testovanie a teraz je megapropaganda očkovania! Naozaj aj Goebbels môže iba ticho závidieť.
Z Rybníčka a tej liberálnej sralabandy je mi naozaj zle. Po tom, čo predviedli v priamom prenose. Ich absolútna nekompetentnosť a zneužívanie právomocí je niečo neskutočné!!!