Matelko to opäť dal na totálneho idio. a

12. septembra 2021, gabo126, Matelko

Vitaj, padre! Toto si dovolil Matelko na svojom FB. Ja neviem, ale to už naozaj neexistuje nik, kto mu povie, že je čistý …. To nebolo z jeho výtvorov tento týždeň ešte všetko. Ako absolútny diletant v ekonomike vyzval a podpísal nejaké vyhlásenie o brutálnom uťahovaní opaskov. To urobil po tom, čo Slovensko doviedol ku krachu a nasmeroval ho na grécku cestu.
Matelko rád vtipkuje, aspoň si to myslí, ale hranice už nepozná. Ten by dokázal uraziť aj Truhlíka a myslel by si, aký je vtipný! Problém je, že nie je.
Teraz odskočím od toho arogantného … Prejdem na zdražovanie, ktoré je predzvesťou ekonomickej krízy a možno povedať aj hyperinflácie. Bolo natlačených príliš veľa peňazí a začína sa to odzrkadľovať v ekonomike.
Potešujúce bolo tento týždeň akurát divadlo bábkoherečky a Šulina s novou posilou. Koliková jednoznačne opúšťa potápajúcu sa loď, ktorú požičal na činnosť sám veľký Kiska. Teda nič nedaroval, ale len požičal na celkom fajnový úrok. Teda Kiska len pokračoval vo svojej činnosti.