Založ si blog

Oklieštená Slovenská pošta, verejná doprava? Iba reči v Tatrách a stopnutie Bukovského či Rostasa. Prejav pani prezidentky.

Určite ste v poslednej dobe zaznamenali dlhé rady na Slovenskej pošte. Dotkli sa ich racionalizačné opatrenia vedenia. Musíte sa obrniť trpezlivosťou, pretože odoslanie listu alebo prebratie balíka vás príde veľmi draho. Čas sú peniaze a ten beží v radoch na pošte veľmi rýchlo. Kto neverí, nech sa tam postaví. Optimálne v deň odovzdávania sociálnych dávok. Taká hodinka to spraví. V priemere som na pošte v Sabinove a nielen tam, ale aj napríklad v SNV čakal od 15 min do 45 minút. Pošta sa jednoducho rozhodla racionalizovať a ľudia sa môžu aj …. Základ, že riaditeľ pošty má určite ten „najnižší“ plat a jednoznačne mu odporúčam ísť poslať predražené zásielky v dňoch od trebárs 17. do 25. No a nech sa postaví do radu v Sabinove, ak má na to gule. Čakacie doby sa jednoducho dajú odsledovať ich systémom, teda výhovorky mať nemôže, že to tak nie je.
Ďalší problém, o ktorom píšem dlhodobo, je verejná doprava. Nejakí vraj experti sa stretli na nejakom podujatí v Tatrách a vraj nič také nedohodli, len to, že je potrebné začať viac využívať verejnú dopravu. No, pánkovia verejnou dopravou asi často necestujú! Ináč by hovorili o tom, prečo ľudia nechcú cestovať vlakom či autobusom. Bordel, ktorí robia niektorí neprispôsobiví cestujúci, meškanie spojov, arogancia vraj dispečerov kedy musíte čakať na nasledujúci spoj aj dve hodiny, katastrofálne cesty, nevychovaní cestujúci atď.. Ja by som im pravidlá cestovania urobil behom týždňa a také, žeby čumeli „experti“. Nemajú ani šajnu o tom, čo je to cestovať verejnou dopravou!
No a teraz k tomu stopnutiu kanálov na Youtube. Bukovský nie je prvý a ani posledný. Nepáčili sa názory ani Rostasove či iných ľudí. Vysvetlenie? Žiadne! Porušenie demokracie zo strany Youtube či FB? Teda riadne! V prvom rade porušili nielen pravidlá základov demokracie, ale aj obchodný zákonník! To nie sú len siete, ale aj riadny biznis! Zber údajov, ich vyhodnocovanie, ovplyvňovanie politiky atď. Tu už nejde o fazuľky.
No a prejav pani prezidentky? Aspoň sa dotkla problémov spoločnosti a trošku sa chcela vyviniť zo zmareného referenda . Odkaz vláde, čo sa týka referenda. Zmeňte zákon a ja referendum vyhlásim, povedala Čaputová. Teraz má čierneho Petra vláda. No a k tej komisii na zrušenie zákona č. 363 a odobratie práva generálnej prokuratúre, aj tu bol, jemne povedané, zdvihnutý prst. Ináč, výkon ako na Hviezdoslavom Kubíne v prvom kole. K tej našej vláde len. toľko

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895198x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív