Heger nás pričlenil k Rusku, po teplých rožkoch už aj žiarovky u Sulíka a pohon na Kažimíra

13. októbra 2021, gabo126, Matelko

Tak čírou náhodu či hlúposťou bola na stretnutí Hegera a Orbána popri maďarskej zástave aj tá ruská. Už sa nečudujem, že sme tam, kde sme, keď si takú hanbu či provokáciu ten dosadený premiér za SR nevšimol. Možno chcel lacnejší plyn ako Maďari a možno je len taký …. Jedno je isté, jeho „dobrá otázka“ či „dobre sa pýtate“ je len taká dosadená osoba bez charizmy či vzdelania. No nič „dobre nebude“.
Sulík opäť perlí a začínam pochybovať, čo to on vlastne študoval. Ekonomiku zjavne nie. Možno len pri tej šedej ekonomike si poplačkal. Vraj minimálna mzda išla v hrubom o 40 € či koľko vlastne podľa neho hore a vraj tá elektrina či plyn v podobe cca 10 € na mesiac nie je problém. Nuž, ono aj tie Sulíkove rožky už išli aj o 20% hore. Teda ak si zoberiem, že všetko zdražie cca o 10 až 20% a míňame na základné potreby cca 400 €, tak rozsah zdražovania pocítime mínusom. No Šulino ide vytáčať žiarovky, pretože nás už vytočil a vytáča!
No a čo s Kažimírom? Je potrebné obsadiť ešte tento post a to najlepšie Miklošom. Po dnešku už vôbec neverím slovenskému súdnictvu, polícii a ani prokuratúre. Tak dnes len toľko.