Watergate tejto vlády, koniec slobody slova v podobe odsúdenia Rostasa a Matovičovi voliči v karanténe s covidom

26. októbra 2021, gabo126, Matelko

Týmto gratulujem súčasnej vláde k nastoleniu oficiálnej diktatúry za pomoci polície. To, čo sa deje, je niečo neskutočné. Táto koalícia dosiahla absurdné dno. Odpočúvať a sledovať šéfov opozície je niečo nepredstaviteľné. Nemám v láske Fica, ale toto, čo sa deje, je do očí bijúca diktatúra.
Kto namontoval kamery a odposluchy do chaty? To nebol konšpiračný ani štátny byt. Policajti museli vedieť, že tam je asi ťažko nejaký pytliak. Ešte totiž žiadneho pytliaka nechytili. Ani len s medveďmi si nevedia rady. Komu toto chcú vešať na nos?
Toto už pripomína útok nacistického Nemecka na Poľsko a ich hra s falošným vysielaním či provokáciou Poľska a následný útok. Vytvárajú sa kajúcnici, ktorí by udali aj vlastnú mater, veď provízie z obchodu idú. Prakticky v súčasnom stave môže byť odsúdený ktokoľvek. No a tie úniky videí, či odpočúvania pre médiá, to je niečo neskutočné. To už ani nie je divadlo, ale tragédia Slovenska. Vytvára sa tlak na verejnosť a dehonestuje sa akýkoľvek právny systém. Už neexistuje vôbec nič, ani len česť sudcov, samozrejme, sú výnimky. Novinári súdia a odsudzujú.
Teraz v krátkosti k odsúdeniu T.E.Rostasa. Nuž, sloboda slova je ukončená. Nemôžete už ani len citovať niekoho, ak sa to polícii či prokuratúre vernej súčasnej vláde nepáči. Trestanie kritikov vlády a neoliberalizmu . To, čo sa deje posledné týždne, je na zamyslenie, kam speje Slovenská republika.
Toto je slovenský Watergate a nástup diktatúry. Toto už nemá s politikou nič spoločné. Je to nekalý politický boj a doslova odporné odpočúvanie. Nech už konečne hodí vláda uterák do ringu, toto je KO!
Mimochodom, Hegerovo vyhrážanie v podobe, že aj na neho sa niečo nájde v parlamente opozičným poslancom je niečo neprípustné.
Nastáva tu veľmi vážna situácia. Ak sa vymení vláda a vyhrá opozícia, bude pokračovať v nastolenom smere? To už si môžu začať baliť slivky všetci dosadení „experti“ tejto vlády. Bude potrebná rekodifikácia zákonov. Niektorí sudcovia si berú spravodlivosť do svojich rúk, prekrúcajú zákon aj ústavu. Sloboda slova a názoru jednoducho skončila. Existuje len jeden názor a to nie je liberalizmus, ale neomarxismus prezlečený za liberalizmus. Liberalizmus nie je to, čo predvádzajú súčasné tzv. liberálne strany.
Len toto z wiki, čo je liberalizmus
a) všeobecne: zhovievavosť, zmierlivosť, tolerancia voči iným názorom či ideológiám
b) sústava politických a/alebo ekonomických a/alebo spoločenských názorov snažiacich sa presadiť slobodu a práva jednotlivca a často aj myšlienku (spoločenského, ekonomického, kultúrneho a pod.) pokroku. Pôvodne bolo pre liberalizmus v tomto zmysle charakteristické aj presadzovanie (náboženskej a morálnej) tolerancie, rovnosti ľudí, práva na súkromné vlastníctvo, voľného trhu a obmedzenia štátnych zásahov

Čo myslíte? Čo z tohto napĺňajú súčasné liberálne strany na Slovensku?