Založ si blog

Covid si lieta hore dole ako neriadená strela skoro ako Matovičove nápady a čosi o Dorotke

Vrátil som sa z Islandu. To bolo niečo. Policajta som tam nevidel. Vianočná atmosféra v obchodoch s rúškom aj bez rúška, ale nejde o to. Akosi som zabudol na tú našu vládu. Do doby, kým kolegovia nepovedali, že čítali o lockdowne na Slovensku.
Vrátil som sa do tohto bordelu. Minister financií srší vtipom a chce posielať našich dôchodcov do lyžiarskych stredísk, reštaurácií či iných nezmyslov. Veď niektorí už ani tie plavky nemajú. Chce im ukázať, ako by sa mohli stravovať, keď nemajú ani na základné prežitie. To je čo za iróniu a výsmech. Plagiátor a daňový upravovač označil živnostníkov za podvodníkov. Asi vie, o čom hovorí a podľa seba súdi iných. Ide zatĺcť posledný klinec do rakvy.
Znovu je tu téma covidu a nenormálnej nenávisti očkovaných a neočkovaných. Ja som sa dal síce zaočkovať, ale určite nebudem odsudzovať nezaočkovaných. Hlavným dôvodom je totižto štát! Ako mám veriť očkovaniu, ako ho chcú presadiť ako povinné, ak nepreberú za následky zodpovednosť! Máte si ju prevziať sami! Nie je to choré? Nie ste lekár, neviete o tom nič, nemáte poniektorí ani len možnosť konzultovať svoj zdravotný stav, ale veselo vás zapichnú aj v obchodnom centre. Štát sa jednoducho bojí prevziať zodpovednosť a ako ju chce vymáhať? Pre niektoré prípady končí očkovanie tragicky a zomrú na následky očkovania. Patrí ich rodine odškodné? Samozrejme a to bez debaty. Podobne je to aj s následkami. Ak niekto tvrdí, že vakcína nemá dlhodobé následky, tak klame. Ako to môžu vedieť, keď sa vakcinovať začalo pred necelým rokom? Ako je to vlastne s tými, ktorí vírus prekonali, nie bezpríznakovo, ale skutočne? Koľko sa ich nakazilo? Načo by mali ísť na očkovanie, alebo nedajbože na tretiu dávku, ak si v minulosti ich telo s covidom poradilo? Na tieto otázky akosi nedávajú „odborníci“ odpovede. Prečo?
Jedna z malín z internetu. Vraj pretože boli zaočkovaní, tak svojich rodičov nezabili, ale mali bezpríznakový priebeh, aj keď očkovaní neboli. Kam týmto smerujem? Aspoň trošku logiky. Vakcína len zmierňuje covid. Teraz sa tak krásne a rýchlo šíri, že je jedno, či si zaočkovaný alebo nie. Záleží len na imunite, ako si s tým poradí. Jednoducho aj zaočkovaný človek šíri ten istý vírus. Vírus sa neoslabil, pretože hostiteľ bol očkovaný. Vírusu sa vytvorilo menej a organizmus začal bojovať. No a ak zaočkovaný nakazí nezočkovaného, tak je úplne jedno, že si zaočkovaný. Jednoducho si prenášač, ak máš covid a problémy, máš ostať doma na maródke, či si fasoval injekciu, alebo nie. Podobne ak máš aj chrípku či nádchu.
Vraj sa ambulantne veľmi nelieči. Ale lekári predpisujú Isoprinosin či iné antivirotiká plus antibiotiká. Zaujímavé.
Teraz k tej Dorote. Žne len čo zasiala. Nič viac. Vraj ona fajčiarka, ktorá prosila poisťovňu o preplatenie pobytu v nemocnici, keď dostala embóliu, ktorú si spôsobila sama a vedela o následkoch dlhodobého pobytu vo výškach. Ja byť na mieste poisťovne, tak nepreplatím a prečo vlastne? Veď si to spôsobila sama. To len na okraj. Iste má teraz problémy s hejtami, ale vulgarizmami vôbec nešetrí ako taký bezdomovec, keď mu náhodou nedáte drobné. No a tie komenty z jednej aj druhej strany, čistá katastrofa. Len Dorota akosi zabudla, kto bol spúšťačom. Trošku mi pripomenula Matelka. Ten tiež voľačo trepne a neanalyzuje následok. Ako urvatý vagón s „atomofkou“. Toľko „altruizmu“ čo predviedla Dorotka, svedčí iba o jej egoizme a hlúposti.
Verte – ani Fico, Kotleba, Matovič, Šeliga či iný politik mi nemá čo hovoriť, čo mám robiť so svojím telom. Mám dosť vlastného rozumu. Akurát mi stále vŕta v hlave, prečo sa ten štát tak zbavuje zodpovednosti za následky. Ak štát a vláda nie je presvedčená o správnosti a nemá dôveru vo vakcínu, pretože neprebral zodpovednosť a nechal ju na občanovi, tak ako má veriť vakcíne občan, za ktorú neručí ani výrobca, ani konzílium odborníkov a ani vláda? Ak budete operovať s inými liekmi, tak pozor. Kvôli ním vám nezakazujú chodiť do práce, nevyhlasujú výnimočný stav a hlavne môžete ho odkomunikovať s lekármi.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897972x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív