Počet zaočkovaných začne klesať a dvakrát opichaní budú noví dezoláti

31. januára 2022, gabo126, Matelko

Začína sa vytvárať jeden problém pre štatistiky: o chvíľu budú vypadávať zo štatistík ľudia dvakrát opichaní, ktorí sa už nemienia dať opichnúť vakcínou, ktorá absolútne neúčinkuje proti Omikronu. Akosi zabudli aj na tých, ktorí koronu prekonali a majú prirodzenú imunitu. Tzv. „experti“ typu Sabaka len papagájujú, čo si prečítali v denníkoch o tom, čo iní vedci povedali.
Je potrebné si priznať, že tá protipandemická saralabanda to v hlave nemá v poriadku. Chaotické nariadenia – často úplne nezmyselné – nemajú konca kraja. Omikron sa doslova vysmieva ich odbornosti či odpornosti? Naozaj neviem, ale už by to malo skončiť. Tak EMA aj WHO prehlasujú, že už vyššie dávky ako tri vám poškodia imunitu a to nielen oni, ale aj mnoho lekárov a vy sa máte dobrovoľne-nasilu ísť dať zapichnúť a pritom ešte naše „ctené“ NCZI povie, že vraj si to ľudia vsugerovali, že im bolo po vakcíne zle. Také svinstvo nemá obdobu. Sám so bol toho príkladom, nahlásené problémy a čo sa dialo? Nič! A tak to bolo aj v tých možno 10.000 hlásených prípadoch. Neurobili nič, žiadne vyšetrenia, žiadne prehliadky. Svinstvo od ministerstva zdravotníctva až po tú slávnu komisiu!
Zaujíma ich len počet opichaných, ale bude ich zaujímať, aj keď prestanú o chvíľu platiť covid pasy cca miliónu ľudí? Znovu sa stanu nezaočkovanými a to sa majú očkovať látkou, ktorá je určená na úplne iný typ covidu? Mnoho dvojkárov pochybuje o správnosti dať sa znovu opichnúť. Už to nie je ani sloboda, už to je len bohapustá buz.rácia občanov tohto štátu a aj Európy a sveta. Najzaočkovanejšie krajiny majú najväčšie problémy. Vírus sa musí hľadať testami a farmafirmy si mädlia ruky.
Toto už nie je o covide, ale o brutálnom biznise, kde sa aktéri zbavujú zodpovednosti podpisom opichancov (patrím k nim), ktorí im podpíšu svoju „nesmrteľnosť“. Štát neprebral žiadnu zodpovednosť, prakticky sa nedá dokázať následok poškodenia zdravia vakcínou, pretože sa budú vykrúcať ako hlísty po daždi.
Ukážkou sú aj Olympijské hry či Novak, kde nerozhoduje športový duch a výkon, ale test či vakcína. Nemusíte mať ani len príznak, stačí pozitívny test a ste von z hry!
Toto je už Orwell v priamom prenose. Neskutočná kontrola a zásah do základných ľudských práv. Ozaj taká otázka do pléna. Štatistický úrad, či kto robí tie štatistiky, teda NCZI odrátava z počtu zaočkovaných aj nebohých, ktorí boli zaočkovaní?
Možno by to bola celkom zaujímavá štatistika.