Zdražovanie energií ekoteroristami, arogantný Naď v akcii a repete OL-aj-NA s nábojom

3. februára 2022, gabo126, Matelko

Včera som si vypočul analýzu INESS o zdražovaní. Ako mi z toho vyšlo, najväčší problém je v zdražovaní tzv. povoleniek na CO2. Mlčí sa o tom a EK je ticho. Niečo tu nesedí. Rusi dodávajú plyn prakticky za nezmenenú cenu, ale kontrakty si EÚ nezabezpečila dopredu. Nechali to na voľný trh, ktorého na Slovensku je hlavným predstaviteľom SaS. Ono už minulý týždeň vyšla taká menšia správička, že ceny sa už nebudú regulovať a v roku 2023 prakticky zdražovanie dobehne každého. Teda čo by vlastne stačilo? Prestať s ekoterorizmom a až zeleným fašizmom. Jednoducho na to nemáme. Ak pôjdu energie hore, ľudia sa vrátia k uhliu a pevnému palivu. Bude to mať presne opačný efekt. Peniaze za povolenky skončia bohvie kde. Prechod na elektromobily je naivita, ktorá nemá hraníc. Nemal by som nič proti hybridom, ale toto čo sa deje je katastrofa. Ceny áut neustále stúpajú, vraj chýbajú polovodiče. Zaujímavé. Znížte podiel elektroniky a nebudú chýbať. Kedysi sme si vedeli celú Škodovečku opraviť sami. Teraz? Ani len žiarovku! Bude potrebný návrat k jednoduchosti.
A teraz k tomu mega opič.akovi Naďovi. Tak on sa čuduje, že ho ľudia vybučia a slovne napádajú? Veď ako sa on správa? No a hneď na to zverejní status :
Minister k vyjadreniu pripojil poľutovanie a poriadne ostré slová. „Naše deti nemôžu za našu prácu či za politiku, priatelia. A vy, dezoláti, žiaľ, vaše deti musia žiť s vami v jednej domácnosti. Verím, že ich vzdelanie bude lepšie ako vaše a rovnako tak ich morálka. Mňa ani neurazíte, ani nezastrašíte. Ale seba ste teda zhovadili poriadne. Viem, že pri svojej mentálnej výbave tomu nerozumiete, ale aj Vaše vlastné deti sa za vaše správanie hanbia. Ja sa len modlím za to, aby vaše deti nemuseli dlho zažívať také zlo, ako vy šírite okolo seba. Boh s Vami… Dani, ďakujem Ti za to, že si taký úžasný a silný ako si. Prepáč mi, že kvôli politike to musíš dostávať aj ty. Ľúbim Ťa!“

No vážení, kto by nemal rád „takéhoto“ ministra? Znovu a zas sa zhovädil len mini-ster Naď! Nič iné iba arogancia moci a neskutočná drzosť! Uraziť takéto arogantné čudo sa naozaj nedá, lebo nemá svedomia a ani štipku altruizmu. U neho doslova prepukla choroba moci!
A teraz k tomu náboju, čo vraj vyfasovali poslanci OL-AJ-NA. Vážení, ale veď toto tu už bolo v podobe Matelka, ktorému sa vyhrážali a pol roka nechodil do práce. Opakovaný vtip už nie je vtip a osobne zastávam názor, že si to v ich zúfalej situácii zosnovali sami. Kto by na nich dával vôbec nejakú známku na obálku a nieto ešte náboj posielal?
U nás sa kedysi hovorilo neschopným: „Nas.ať ti do rúk a týždeň k vode nepustiť!“ Ospravedlňujem sa, ale je to ľudové porekadlo, ale týchto, čo nám vládnu, by som už vôbec k vode nepustil.