Čaputovej neúčasť na OH, účasť v SAE a jej dvojité videnie. Plagiátor sa vysmieva z plagiátora

4. februára 2022, gabo126, Matelko

Čaputovej sa s prúsermi akosi roztrhlo vrece. Zmluvu s USA nedá na posúdenie Ústavnému súdu, ale referendum dala. Vyjadrila údiv nad postojom väčšiny obyvateľov Slovenska k danej zmluve. Lenže ona má slúžiť Slovensku a nie ho potopiť. Nezúčastnila sa vraj pre politický bojkot na otvorení OH, ale v Spojených Arabských Emirátoch držala ústa a ani len nespomenula práva žien, či náboženských menšín. Prečo? Pretože SAE je priateľom USA? Najväčšia sranda je momentálne z jej prejavu, ktorý ani nebol jej a ešte ju zhodnotil megaplagiátor Matovič, že je to hanba. Úplne celú túto situáciu dorazilo ocenenie Čaputovej za jej právnickú prax . No „úžasné“ je takéto ocenenie Justitia Awards, už teraz je o ničom a nič nehovoriace. Tie zvláštne ocenenia, ktoré neznamenajú absolútne nič a sú výsmechom odbornosti a praxi skutočných odborníkov nemá ani význam komentovať. Asi by sa mala začať tvoriť nejaká tabuľka takýchto „cien“ hodných víťazov súťažiacich napr. vo Farme, alebo nebodaj v sprofanovanej Eurovízii. Asi takú hodnotu má aj to ocenenie Čaputovej, ak si zoberieme jej „právnickú super prax“. Najhoršie na celej veci je, že ona si ho bez mihnutia oka prevzala.
Ako môžeme takéto pofidérne ocenenie brať potom vážne? Veď je to len obyčajná fraška.
Navrhujem urobiť rebríček týchto absurdných ocenení s názvom – Chorá vrana a prvé miesto by pravdepodobne získala jej menovkyňa Biela vrana, kde sa z bojovníkov proti korupcii stali korupčníci. Čo k tomu stačilo? Dostať sa k moci.
Matovičovi asi urvalo dekel, ale dočista. Nielenže sníva znovu o 25% vo voľbách, ale ešte aj obvinil prezidentku, že si fakticky nevie napísať prejav a je len obyčajná podpriemerná herečka. Následne si do nej rýpol aj Fico, že je doslova americká agentka, veď možno aj je, hodnotiť budú dejiny. Zatiahla nás do vojny, o ktorej Čaputová hovorí ako o hotovej veci. Asi toho vie viac ako my.
V súčasnosti čo krok, to šliapnutie do laj.a. Tak neviem, neviem, ale asi jej popularita pôjde smerom nadol, aj medzi jej skalnými.