Covid teror pokračuje a riešenie?

5. februára 2022, gabo126, Matelko

Vlády aj EÚ sú s tými nariadeniami už riadne smiešne. Športovci sa trasú, či budú pozitívni alebo negatívni. Covid dostávajú aj „trojkári“ a či je priebeh ľahší? No možno je, ale nevidel som štatistiky, koľko znovu nakazených malo aký priebeh a koľko ich skončilo v nemocnici. No dajte konečne tieto štatistiky. Dajte konečne aj štatistiky, koľko ľudí zomrelo a bolo zaočkovaných a na aké zlyhania a v akom veku!!! Doteraz chýbajú relevantné informácie.
Kedy začnete upravovať štatistiky o zaočkovaní? Pretože už mnohým skončili covid pasy a spadli do kategórie tzv. dezolátov, kam padnem o chvíľku aj ja.
Kedy začne NCZI vyšetrovať pacientov s problémami, ktoré nahlásili a prestane sa vyhovárať, že si to vymysleli? Čo sú to za hyeny? Tieto informácie chýbajú.
Kedy sa začne uznávať prirodzená imunita na základe rozboru protilátok či už po očkovaní, alebo prekonaní? To by bolo aj lacnejšie aj zmysluplnejšie, ako bezhlavé očkovanie hlava nehlava. Osobne by som navrhol, každý kto by mal pozitívne testy na protilátky v krvi by získal znovu na pol roka pokoj. Podotýkam, akékoľvek množstvo protilátok! To je jedna z ciest, ak už chcete silou mocou kontrolovať ľudí, ale dajte im šancu budovať aj prirodzenú imunitu. Množstvo ľudí ani nevie, že prekonalo Coronu a zbytočne ich nútite do očkovania či ich doslova terorizujete. Mimochodom je to aj bezbrehá diskriminácia. Ak toto nezačnete robiť, je jasné, že za tým stojí farma lobby a „experti“ z protipandemickej už neviem čoho sú len šašovia, ktorí papagájujú neustále to isté dookola na čele s pozitívnym Mikasom či Krčmérym, alebo nebodaj „tytulovaným“ Sabakom. Riadim sa starým známym, vždy pochybovať o tzv. odborníkoch či tzv. kapacitách.
Zverejníte už konečne relevantné štatistiky, alebo dátové peklo bude pokračovať až do 10. opichania každého občana? Preberiete už konečne reálne zodpovednosť za poškodenie zdravia vakcínou a začnete skúmať nahlásené prípady! Dúfam, že sa tohto chytia aj právnici a na základe metaštúdií aj obvinia a potrestajú týchto zaslepených vaxerov. Jasné, že nie som proti vakcínam, ak majú zmysel, ale Omikron sa všetkým vysmial rovno do očí a takto to bude pokračovať. Zjavne tie vakcíny už teraz nemajú žiaden zmysel okrem toho, že sú nakúpené a je potrebné ich minúť za každú cenu, tak nám tu zaviedli covidovú totalitu. Raz sa za to budú zodpovedať, podobne ako poslanci, ktorí zahlasujú za novú Biľakovu pozývaciu zmluvu SK-USA.