Na MHSR sa nachádza skupina i. diotov, tie rady na šetrenie sú ako. .. Celé Slovensko pečie pri otvorenej rúre Remišovej

29. apríla 2022, gabo126, Matelko

Tie rady z MHSR sú pravdepodobne pre skupinu dezolátov, ktorí ich zvolili do týchto funkcií a pre tých, ktorí si mysleli, že bude sranda. To sa nám vysmievajú, či už sú úplne mimo? Vykrútili sme už žiarovky deťom v izbách, hlavne Sulík si vyskrutkoval, aj tú v hlave pri tých jeho radách. Čo sú toto za rady? Znížte si teplotu v dome? To máme začať chovať v zime doma tučniakov? Vážení „experti“ na šetrenie energií na čele s Remišovou, ktorá už nekúri vyše mesiaca a využíva len priestory ministerstva a parlamentu. Asi si prenáša v taške aj elektrinu aj plyn a začína sa úspešne uplatňovať aj so svojou partiou ako agenti s teplou vodou. Kedysi to bol vtip, teraz realita. Akurát dnes mi volali s VSE či mi môžu posielať faktúry cez email a ja reku – akú výhodu budem z toho mať? Odpoveď znela: No budete predsa ekologický. No a potom začala kampaň na nový produkt členskej karty, ktorý by ma stál 74 € ročne, ktorý prakticky nevyužívam. Tak po vysvetlení, že prospech z tohto budú mať len elektrárne a mne navýšia faktúry v súčasnej dobe som pekne poďakoval a chcel zrušiť aj starú zákaznícku. To už som nemohol, to už musím volať ja na zákaznícku linku. To isté VVaK a čakám aj plynárne. Vraj či nechcem prejsť na ekologickú zelenú energiu. A to oni ako dokážu? Pozriem do zásuvky a skontrolujem ju, že je zelená? No zaplatím možno o 30% viac? To ešte prídu nové zálohové faktúry. To sa budeme radovať.
Začína to celé prerastať cez hlavu tejto saralabande. Armádu sme zrušili. MIGy pôjdu na šrotovisko. Brániť sa už nemá zmysel. Načo nám je potom armáda? Zrušme ju! Protiletecké systémy prenajaté, Poliaci nám budú lietať nad hlavami! Ak to stihnú! Tanky už asi nemáme, armáda slúži tak akurát v kuchyni na úsporný režim. Lesy si behom roka vyrúbeme, lebo ceny pôjdu tak hore, že vláda možno padne rovnako rýchlym tempom.
No a čo robí predstavenstvo? Ide darovať MIGy a Zuzany, a môže aj tú jednu z paláca, kde v minulosti aj kozu privítali. A nech darujú aj celý palác! Nech darujú celé Slovensko! Ja som veľmi zvedavý, ako to zdôvodnia, že len tak si darujú majetok všetkých občanov. Lebo môžu? Lebo sú neobmedzení diktátori? Ak by kupovali a zveľaďovali, nemám nič proti tomu, ale ak rozpredávajú, darúvajú a zadlžujú SR svojimi bezduchými nápadmi ako napríklad Matovičovou lotériou, tak sa nečudujeme, že môžeme veľmi tvrdo dopadnúť pod zem a nie na zem.
Mimochodom, ak toto čo zavesilo ministerstvo hospodárstva na svoje stránky a ešte aj niekoho za to zaplatilo, tak behom hodiny mal vyletieť z práce ako totálne nekompetentný idi.t. Žijú hentí „géniovia“ vôbec na Slovensku, alebo už v Austrálii?