Čo majú spoločné Kočner a Geissen? Sulíka!

7. mája 2022, gabo126, Matelko

Raňajky u Kočnera, teraz Sulino pozval vraj Geissenovcov? O chvíľu budú riadiť Slovensko celévriti z Farmy či inej trápnošou. No ako len dokážu spropagovať milionári Slovensko? Stále si myslím, že táto vláda plagiátorov, daňových podvodníkov a absolútnych amatérov nemôže hlbšie klesnúť a čuduj sa svete – Sulino tromfol bábkoherečku. To sa nadávalo na Mečiara, keď tu pozýval celebrity pri príležitosti otvárania diaľnic. Teraz dostal za úlohu propagovať Geissen! Môže mi niekto vysvetliť, ako on spropaguje Slovensko? Veď nás už spropagovala vojna a sme jedným zo štyroch najväčších dodávateľov vojenskej aj nevojenskej pomoci. Ono, možno že sú so Sulíkom spolužiaci, kto ho vie. Už len čakám, kedy pozvú káčera Donalda alebo Pána prsteňov, pretože hrdinov zo seriálu GOT nemusia, tu si vystačia sami.
To sme už na tom s propagáciou Slovenska fakt tak zle, že musíme volať milionárov, ktorí ani len nepáchnu do dvoj – troj hviezdičkových hotelov alebo turistických ubytovní, kam chodí väčšina turistov? Opýtajte sa radšej českých turistov. Oni majú zmapované Slovensko lepšie ako Google. Spýtajte sa na služby, alebo takú kávu hoci aj na stanici v Bratislave. Nie veru. Milionár nikdy nespropaguje nejakú krajinu, ani ten domáci, ani ten zahraničný. Sú to jedine kvalitné služby. Veru, mohol ho Sulík zavolať cez Coronu a ukázať, ako pomáhala vláda hotelierom a poskytovateľom reštauračných služieb. Zoberie ho aj na Krásnu hôrku? Pre istotu nech nevynechá ani pamiatku UNESCO Spišský hrad a možno rozhýbu aj žeriavy, respektíve vysvetlia legendu o samovražde jedného z majiteľov stavebnej firmy, ktorá rekonštruuje Spišský hrad.
No kam sa asi tak ten milionár dostane? Niekam do super rezortu, ktorý si domáci našinec, ale ani ten z Čiech či Poľska jednoducho nedovolí. Prečo aj, keď Maďari aj Poliaci sú lacnejší a Slováci radšej chodia na dovolenky tam?
Ak sem už prišiel, tak Sulík mal byť radšej ticho. Toto je len ďalšie trápne divadlo.