Matovič – totálny diletant, bitka poslankýň a čo ďalej na Slovensku, kde žijú aj „dezoláti“

25. septembra 2022, gabo126, Matelko

Vraj Slovensko má 5,5 milióna akcionárov. No ten ekonomický analfabet by mal vedieť ako minister financií, na akom princípe funguje akciovka a na akom funguje štát. Ono akciovku tvoria dobrovoľní akcionári, ktorí môžu kedykoľvek rozhodnúť o odvolaní rady, môžu nakupovať či predávať akcie. Nuž, nič z toho neplatí pre obyčajného občana, ale to tento plagiátor asi nevie. Ďalším expertom na svetovú a slovenskú politiku je Remišová. To je taká demagogička a doslova …. osoba, že to nemá obdobu. Toto ste volili, vážení občania? Veď to je číra katastrofa v politike a naposledy tu máme novú tému a to oktagon medzi poslankyňami v podniku, nový minister s rozbitou hlavou pri „zdvíhaní papiera“, ktorý si ani neplatil poistné. Nuž čo, „radosť“ v takej krajine žiť. Poslankyňa Tabák sa bránila zobratiu šiltovky pred poslankyňou Cigánikovou. Ono veľa múdrosti tieto osoby nepobrali, čo fakticky dokázali aj týmto ženským duelom. Dúfam, že budú aj videá. Tá rana od Tabák musela riadne sadnúť. Ani sa nečudujem od tenistky. Úder bol asi eso. Len sa čudujem miiss gaťky, že podala trestné oznámenie, veď prvá, ktorá dala podnet, bola práve Cigániková a Tabák to mohla brať ako skutočný útok a tak jedna letela a možno aj dve. Možno Tabák chcel zaimponovať nejako multiockovi, kam prestúpila, len je chýba zopár plastík.
Takú neschopnosť som dosť dlho nevidel, žiadne riešenia, bordel všade, kam sa pozrieš. EÚ totálne neschopná. Je problém stopnúť burzy a prerušiť ich? Nastúpiť reguláciu cien? Jáj, to asi nebudú robiť, ono to je také socialistické a nie liberálne, ale ono existujú aj ľavicoví libertariáni a tam napríklad patrím podľa politického kompasu aj ja.
Toto, čo predvádzajú aj liberáli, nemá s liberalizmom absolútne nič spoločné. Slovensko sa rozhodlo zachraňovať Nemecko s energiami. No super. No a čo takto, aby krachli v Nemecku podniky napojené na plyn, ak vyrábajú za také extrémne ceny a pritom vypínajú, respektíve vypli jadrovky. Ono je veľmi jednoduché sa odpojiť z ceny burzy v Lipsku. Načo nám to je? Ak sme sebestační, tak trhové ceny by sa mali týkať len nadspotreby, akú má SR. Ak už. Priam nevyhnutné pre rozvoj trhu a výroby je stála cena energií a to sa nedeje. V súčasnosti idú podniky na zotrvačnosť a očakávanie, či sa náhodou niečo nezmení.
No a teraz „Na telo“ a Kamenický spomenul dezolátov v uliciach a opakovane vyzval redaktora, aby sa v mene televízie ospravedlnil. Kovačič sucho skonštatoval, že išlo o omyl. Ja osobne by som sa postavil a odišiel z relácie. Ešte na okraj k novému ministrovi Hirmanovi, vraj tu máme vojnu. No my tu vojnu nemáme, alebo už sme vo vojne? Mňa mrzí každá jedna vojna a nie len tá na Ukrajine. Vraj bol protest „dezolátov“ zbytočný. Nuž, on o tom nerozhoduje.
Chaos pokračuje a o tých poplatkoch elektrárňam či plynárňam som už písal podstatne skôr, ako sa zobudila táto vláda a tzv. „experti“.