Matovič a Biden majú spoločného kamaráta? Médiá, redaktori aj herci začali brutálne prevracať kabáty

16. decembra 2022, gabo126, Matelko

Matovič sa zapísal do análov! Nie ako chcel, ale predsa jediný sľub splnil, aj to len napoly. Určite sa zapísal do budúcich učebníc ako najhorší premiér a minister. Človek, ktorý sa neustále vyhovára na niekoho iného. Nedokázal nikdy prevziať zodpovednosť, ale doslova že za nič. Ešte aj doma mu radšej zobrali všetku hotovosť, ktorú zarobil a ani len kreditnú kartu mu nedali, pre istotu sa zbavil aj majetku. Konečne už vieme, že má spoločného kamaráta s Bidenom. Je síce fiktívny, ale Matovičovi dokonca dokáže zavolať práve v poslednej sekunde. Niekedy mu pošle v obálke náboj, niekedy ho nahovorí, že tá a tá vila patrí Slovensku. Toto už vyzerá na ťažkú poruchu. Osobne si myslím, že Matovič by prešiel cez akýkoľvek detektor, pretože on jednoducho verí tomu, čo rozpráva a čo mu poradil jeho „kamarát“.
Čo len bude robiť po budúcich voľbách bez majetku a len s kamarátom? Veď „on“ mu nejako poradí. Zjavne sa už ani prezidentka nechcela na ten marazmus pozerať a jednoducho potrebuje pretlačiť pred prezidentskými voľbami do parlamentu aj PS.
To, čo sa udialo je normálne a demokratické. Neviem u nás o žiadnej nedemokratickej strane, ako tvrdil mimoň Šipoš. No teraz k tomu prezliekaniu kabátov. Je to priam neuveriteľný obrat, čo dokazujú niektorí novinári, médiá, herci či dokonca jeho verní kolegovia zo strany na čele s Budajom. Problém však je, že práve Matoviča všetci títo dostali na post premiéra a spolu s ním niekedy až terorizovali Slovensko. Heger si neodletí do Bruselu na dôležité rokovanie ako nejaký zbabelec. Tam sa riešili skutočné problémy a on dá hlas Čechom! To je čo za prístup? Jemu šlo zjavne len o post. Svetové médiá to komentovali veľmi laxne a doslova im to bolo jedno. Ani sa nedivím. Ešte len prídu problémy s faktúrami za energie. Títo id…ti asi nechápu, že ľudia nemajú na zaplatenie enormných súm zálohových faktúr. Vraj im to vrátia po ročnom zúčtovaní, ale dovtedy skapte!
Ak EÚ spôsobila tento chaos sankciami uvalenými na Rusko, tak nech nám to zaplatí! Kto chce ruský plyn, tak nech má ruský za dohodnuté ceny a kto nie, nech si dodržuje sankcie dobrovoľne. Ak EÚ uvalila sankcie, tak sa nemali dotknúť obyvateľov!