Matelkova schizofrénia pokračuje a PS vládla aj s prezidentkou v podobe Ódora a Remišová je fakt taká tup. .. .. ?

2. februára 2024, gabo126, Matelko

Z veľkej časti za toto, čo sa deje na Slovensku, môže práve prezidentka a to vyhlásením volieb namiesto možného júna až v jeseni 2023. Ódor bol jednoznačne spriaznený premiér prezidentky a nie nejaká úradnícka vláda. Jednoducho sa PS potrebovalo etablovať a nahnať si percentá. Možno šla prezidentka zháňať sponzorov do Kanady pre Korčoka. Nechajme sa prekvapiť.

Toto je aj výzva pre ostatných kandidátov: Odmietnite debaty s Matovičom!

No a teraz k tomu Bobkovému listu, ktorého tu nikto nechce. Tomu Matelkovi už načisto preskočilo. Vôbec by som sa nečudoval, ak by nikto neprišiel na debatu s ním do diskusie. A nemali by naozaj ísť až na jednu výnimku a to Danka. Myslel som si, že Danko bude jediný taký čudák v prezidentských voľbách, ale našiel sa tu ešte väčší exot aj so svojim hnutím. Úplne, ale totálne dehonestoval celé prezidentské voľby a ešte si Olajno navrhlo dvoch kandidátov. Ten druhý chudáčik skočil asi na nesprávnu loď s menom Titanic-Olajno pod vedením veľkovezíra Bobkový list Kazisveta I. Špárača celoslovenského! Ten už má toľko prezývok, že to už ani nie je pravda, no 500 € prezidentská známka ma fakt odrovnala, aj náčelník bobkový list nemal chybu. Jednoducho, ak chcete niečo zničiť, stačí vám tam poslať Matoviča a ešte možno aj Danka. To by bola dobrá dvojka. Tých by mali pozvať do samostatných relácií a len ich dvoch. Úprimne, tam, kde budú vystupovať títo dvaja, tak to určite pozerať nebudem. Dokonca ani tú podrž tašku s číslom dva z Olajna nebudem sledovať. Takýto kandidát nemá v hlave všetko v poriadku.
Ako pozerám, tak pozerám, ale Pele je pre mňa jedinou normálnou voľbou. Korčok je mierne povedané arogantný egocentrik a veľmi si ho neviem predstaviť ako prezidenta celého Slovenska. O ostatných už veľmi neuvažujem.
Sulík sa už asi chystá do Bruselu, tak sa musí vyvrieskať na námestiach a Dubaj mu asi chýba podobne ako Raňajky u Tiffanyho, jaj pardon, to bolo len u Kočnera. Jedna z divadelných celebrít bábkového dreveného divadla je Remišová, jej argument, že kto môže predať lacnejšie byt je tak hlúpa, že nemá hraníc. Ja poznám množstvo ľudí, ktorí predali v minulosti predali lacnejšie byt ako kúpili, dokonca aj prišli v exekúcii a poznal som aj poslancov čo si odkúpili štátne za smiešnu cenu, napríklad z radov KDH, ale aj iných. Zväčša sa cena odvíja od trhovej ceny no a v poslednej dobe je značný pokles cien, len keby toto bol problém Slovenska, tak by bolo dobre.