Turecko – spojenec či podporovateľ ISIS, alebo oboje?

24. novembra 2015, gabo126, Nezaradené

Zopár faktov. Zostrelenie lietadla a mimoriadne zasadnutie NATO. Fakt je, že lietadlo padlo v Sýrii a pravdepodobne naozaj neletelo a hlavne neohrozovalo Turecko.
Umiernená opozícia, ktorá zastrelí bezbranných parašutistov je vojnovým zločinom, čiže žiadna umiernená opozícia neexistuje.
Po zbombardovaní cisterien a ropných polí prakticky prišla odveta pravdepodobne od odberateľa ropy. Proste im Rusko stúpilo na otlak.
Vypískanie a hučanie počas minúty ticha tureckými fanúšikmi. Radosť niektorých, akože Francúzov po útoku v Paríži na nete (možno hoaxi).
Odkiaľ majú teroristi zbrane, autá zo sériovej výroby atď.?
Turecko vydiera EÚ a utečenecká vlna bola veľmi dobre pripravená. Písal som už podstatne skôr o invázii a že lepšie by ju málokto pripravil.
Grécko by konečne malo dostať rozum a využiť tú svoju mega armádu na ochranu hraníc a vracanie utečencov späť do Turecka, či odkiaľ priplávali.
Ľudia by konečne mali dostať rozum a začať si uvedomovať, čo sa deje.
Výstup:
Vianočné stromčeky s vojenským dohľadom.
Betlehemy pravdepodobne nebudú ani v niektorých mestách vystavené, aby náhodou niekoho neurazili.
Zvýšená kontrola a sledovanie občanov.
Kolaps hromadných podujatí a neustále kontroly a zvýšené stupne pohotovosti.
Strach na každom rohu, čo bolo hlavným cieľom.
Zdvihnutie vlny extrémistov z každého smeru.
Rozhovor vypočutý v autobuse: “ Šak ja im tam rucim bombu na sociálku ta budú takoj ľitac.“
Prečo to daný občan určitej minoritnej skupiny povedal, to neviem, ale všetci sme sa obzreli dozadu. No a tu je to riziko. Demokracia bez akýchkoľvek hraníc je anarchiou a vracia nám to ako bumerang.