Založ si blog

Mníchovský diktát má pokračovanie, Merkelová Hitlera obehla

Nemôžeme mať názor. Nemôžeme kritizovať vodcovský štát EÚ. Nadľudia nám diktujú a vyhrážajú sa, že nemôžeme mať iný názor ako oni a len ich myslenie je to správne. Žiadne kompromisy, ani názory iných proste nie sú relevantné. Brusel diktuje a vyhráža sa. Nemôžeme zakázať vývoz minerálneho bohatstva, teda vody. Za 30% dotácií z eurofondov sme schopní predať celý štát, predať pôdu a nevlastniť už vôbec nič. Stupídna reklama na eurofondy a ako sme ich dokázali využiť a narásť.
Hrozby, diktát a beznázorovosť. Naozaj sme toto chceli? Merkelová nám diktuje, čo máme robiť. Erdogan diktuje Merkelovej, čo má robiť a obom diktuje náš Veľký brat, čo to majú len robiť, aby dokázali úplne zlikvidovať Európu. Správy sú totálne skreslené až vymyslené.
Kerry si vymyslí čokoľvek bez dôkazov. V súčasnej dobe mapovania pomocou satelitov nemajú jediný dôkaz aké lietadlá bombardujú nejaké nemocnice? Tie nemocnice – mám taký pocit, že Saddám vedel, čo robí, keď zaútočil na baštu finančných teroristov z Kuvajtu. Kocky do seba začali zapadať. Diktátori, ktorých nám roky opisovali ako Satanov v skutočnosti pravdepodobne bojovali proti terorizmu a fundamentalistom. Bola zlikvidovaná Líbya, Síria, Irak. Prečo takto NATO nepostupuje v Somálsku či Nigérii?
Jedno čo deformuje národy a vývin obyvateľstva je súcit a humanitárna pomoc, ktorá sa nakoniec obráti proti darcom. Čo si o nás asi tam môžu myslieť migranti. Len jedno, akí sme sprostí a slabí, ak im dovolíme len tak vyciciavať iné štáty. Neprispeli ničím doma a ničím neprispejú ani u nás. Neprerobíme ich, ani ich kultúru. Musia sa prerobiť doma, ale to mi nesmeli mať vidinu raja v Nemecku a neskôr v nebi, kde budú mať panien, čo im hrdlo ráči.
Nebudem sa veru nikomu prispôsobovať, ak som doma.
Zarazila ma v správach jedna vec. Po útoku ruských a sýrskych jednotiek začali ľudia utekať z oblastí dobytých sýrskou armádou. Stávajú sa z nich emigranti. No ale to znamená, že sú sympatizanti Daešu a súhlasia s terorizmom, ktorý šíri. No a Merkelová s Erdoganom to chce vpustiť k nám? Dokonca aj keď sa nás to podľa slniečkárov netýka, tak ich vyvediem z omylu. Týka sa nás to a veľmi. Zopár krát už Nemecko predviedlo svoju politiku a boli tu milióny obetí.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895456x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív