Založ si blog

Sabinov už zakázal Kotlebovu ĽSNS

Už sme sa dožili všetkého možného, ale dôvod na zrušenie stretnutia poslancov ĽSNS s občanmi Sabinova pre podanie návrhu na zrušenie ĽSNS pánom Čižnárom, tak to tu ešte nebolo. Znovu pripomínam, nie som Kotlebovec, ale čo je veľa, toho je už dosť.
To už tu fakt končí sloboda zhromažďovania a sloboda prejavu? Ja som zástanca otvoreného dialógu, čo je jediná možná cesta nájsť východiská z problémových situácií. Len prednedávnom pán Čižnár sa pýtal Kotlebovcov, prečo panikária, ak majú všetko v poriadku. Teraz už asi panikária opodstatnene.
Ako mám spoznať názory tej „problémovej“ ĽSNS, ak dopredu zakážu stretnutie s poslancami NRSR? Koľko že to možností máme stretávať sa s inými poslancami národnej rady tu na východe? Už aj v Sabinove dospeli do pozície, že vidia ľuďom do hlavy a v zdôvodnení používajú slovné spojenie „zastieraním skutočného účelu„. Písal som už skôr, že ľudia a orgány začali vynášať rozsudky ešte pred samotným súdom. No čo už. V odkazoch máte celé znenie, ale pre istotu prikladám aj rozhodnutie.
Prečo by malo byť stretnutie rizikové? Pre koho rizikové? Kto by vyvolal problémy? Ak by boli ľudia slušní a len by diskutovali, žiadne problémy by nehrozili. Teraz mali spôsobiť tie problémy Rómovia? Prečo by mali? Pokiaľ je mi známe v Sabinove nemáme až také problémy s našincami. Tak kde je pes zakopaný?
rozhodnutie_o_zruseni_zhromazdenia_u

Daň za prevod v bankách? Hromadná doprava, kolaps slušnosti a štátni zamestnanci idú do štrajku? A čo s Ursulou?

21.07.2024

Neviem, čo sú to za šumy, rubnúť nám novú daň za prevody alebo výbery z bánk. Trošku to odporuje tej celkovej miere digitalizácie, kde by sa skôr aj samotné poplatky v bankách mali znižovať, pretože už temer všetko je on-line a prakticky banku už nenavštevujem. Maximálne, ak mi zablokujú kartu pre vraj podozrivú platbu v zahraničí. Úroky z vašich peňazí na [...]

Pohoda v nepohode, Trump práve vyhral voľby a beriem vážne slová ministra Tarabu ohľadne vody

14.07.2024

Uhorková sezóna toto leto naozaj nie je. Udalosti sa dejú v jednom kuse. Pohoda sa z chýb nepoučila a opakuje ich. Toto nech však rozhodne komisia. Mňa skôr zaujíma prečo takýto komerčne stratový podnik, aspoň podľa výkazov v hlbokej strate a podľa liberálneho trhového prístupu by fakticky už nemal existovať, pretože trh rozhoduje, ešte stále funguje. Skôr ma zaujíma, [...]

Voda zaspievala, pán Soták s klubom 500 tak isto, alebo kto to celé vymyslel? PS sa postavilo za občanov a čo vláda? Občania sa majú načo tešiť.

10.07.2024

Blog sa skladá z dvoch častí. Tú prvú venujem človeku, ktorého som si vážil, ale to už pominulo. Klub 500 na čele s pánom Sotákom sa akosi začali veľmi angažovať v prípade pitnej vody. V prvom rade by som mu odporúčal, aby sa radšej venoval diagramu železo uhlík, máme vyštudované podobné odbory a technológia ma vždy bavila. Teraz však k meritu veci. Ak chce [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 650
Celková čítanosť: 3962061x
Priemerná čítanosť článkov: 6095x

Autor blogu

Archív