Založ si blog

Aj na Slovensku máme KKK a Harabinova tlačovka

Nie len v kinderkách bolo vajce s modrými balónikmi KKK, ale na Slovensku sa nám to akosi káčkuje. Klus ako exemplárny rusofób v diskusii prakticky dokázal len svoju neobjektívnosť a tým pádom by mal veľmi uvažovať nad svojou pedagogickou praxou. Tá beseda bola hrozná. Rusko temer už ako samotný Satanáš a Poliaci idú stavať vojenskú základňu spoločne s USA. Rusom veľa neostáva len sa pripravovať na vojnu. Pozeral som si aj ako krásne navršujú svoje zlaté rezervy hlavne Číňania a Rusi nezaostávajú. Minimálny zahraničný dlh nie je prijateľný pre USA. Veľmi rýchle zbavovanie sa dolárov a nákup zlata o niečom svedčí. Obchodná vojna prakticky zúri na plné obrátky a nedá sa už zastaviť. Momentálne je na rade zaútočiť na Irán, lodičky s ropou už horia a nepriateľ bude odhalený. Ropa stúpa a ideme na to.
Druhé a tretie KK veľmi úzko súvisia, Korda a Kiska (pridáme aj „umelca“ Kalmusa?), pozrel som si besedu Harabina, amaterizmus novinárov a hlavne Kordu, mali čo do seba. Naozaj ich, ako spomenuli ľudia na webe, Harabin rezal ako diamantová píla. Vyučoval novinárov ako žiačikov zo škôlky. Kiskovi mandát končí. Apropó, pozeral som si ako si berie niektoré dary čo dostal počas pôsobenia vo funkcii. No neviem, ale podľa štátnickej etikety by nemali byť všetky dary, ktoré prezident dostal pri príležitosti výkonu svojej funkcie majetkom Slovenskej republiky? Či má iných poradcov, alebo ako to vlastne je? Alebo len pokračuje vo svojej činnosti?
Iste, v spravodajských reláciách išlo hlavne o to, informovať verejnosť, že Harabin chce, zakladať politickú stranu. No myslím si, že nemusí a bude konať tak ako doteraz. Nechce byť predseda ani sa zaoberať politikou. Je pravdou, že už v politike je, či chce, alebo nie. A pokračujeme v neoliberálnych prieskumoch, kde sú ako prvé dve osoby dôveryhodné Pellegrini a Čaputová, ktorá ešte ani nie je prezidentkou a v PS sa vzdala svojej politickej činnosti, či nie? Ako krásne pracujú na odstránení Fica a zároveň aj podsúvajú nedôveryhodnosť Harabina, ktorý skončil posledný. Číra náhoda? Nie, tie neexistujú.
Matovičovi to už voľajako tiež nejde. Stály pád nedokážu zabrzdiť ani noví kresťania. Ináč super komédia, pretože vraj kresťanské strany sú pravicové. To tvrdil aj Bielik. Len otázka a tu mal Matovič možno kus pravdy, poslednú dobu sa chytá všetkého, čo by mu prinieslo štátny príjem pre jeho štvorčlenný rodinný klub. Ako môžu byť kresťanské strany pravicové? Tie by mali byť tak ľavicové, žeby aj Marx s Leninom závideli a komunisti by sa od nich mali učiť. No zjavne to takto nie je. Prečo aj? Vatikán je jeden z najbohatších štátov na svete a mesačne tam tečú miliardy. Kdeže sú sľuby chudoby či čistoty? Kde sú Ježišove myšlienky a filozofia? Už nevedia chodiť po vode a ovládol ich mamon namiesto zázraku a viery.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881651x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív