Založ si blog

Dnes bude western Kotleba verzus Matovič a ministerstvo „Pravdy“ z dielne PS/Spolu

Dnes tu budeme mať divoký západ v priamom prenose. Môj odhad debaty. Matovič bude prskať, kričať a fabulovať, bude sa pasovať do úlohy spasiteľa národa pre všetkých občanov a spomenie svoje včerajšie trápnučké vyhlásenie, ktoré, ale vôbec neotriaslo Slovenskom, ako to sľuboval. On už toho nasľuboval. Kotleba pre zmenu bude pokojne odpovedať. Iste sa budú baviť o násilí a nenávisti, ktorá prepukla medzi tábormi ĽSNS a PS/Spolu. Apropó. Vlastne len jedna skupina otvorene provokovala, aspoň podľa médií a označovala skupinu z ĽSNS ako fašistickú. No a tu je jedna verejná výzva. Kedy konečne ĽSNS podá trestné oznámenia za ohováranie? V predvolebnom boji je naozaj všetko dovolené. Nie, nezastávam sa ĽSNS, ale nie je možné, aby sa už každý národne zmýšľajúci človek označoval pojmom fašista!
Takto to fungovať nemôže. Zatiaľ sme mali možnosť vidieť zo záznamu letiace kamene a predmety len zo strany PS/Spolu. Podobne ako výzvy na zabitie či nadávky najhrubšieho zrna. Čím sa potom politika Kisku a Trubana odlišuje od tej Kotlebovej?
Dokonca PS/Spolu chce bojovať proti „hoaxom“ a „konšpiráciám“ a teda aj proti názoru, podobne ako samotná EÚ. Ich newspeak naberá nebezpečné kontúry a začína nás vracať do čias totality. V mnohých predvolebných spotoch práve PS/Spolu či Za ľudí neexistujú reálne riešenia, ale len tradičný boj proti korupcii, v ktorej sú všetci namočení až po uši a veľmi ťažko preukážu pôvod svojich majetkov či financie na kampaň, kde z každej stránky vyskakuje buď PS/Spolu, Za ľudí či Smer.
Nie, nechcem tu vôbec žiadne ministerstvo Pravdy! Chcem tu jednoznačne slobodu slova a názoru bez strachu, že za názor budem trestaný!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898232x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív