Založ si blog

Sulík bez balónika, Matovič pripravuje smrť SZČO a corona je len slabý odvar v krajine, kde sa bude dobre zomierať

V súčasnosti sledujeme boj s coronou a ide to už riadne na nervy. Nepochopiteľné zákazy a príkazy, ktoré jeden odporuje druhému. Nová vláda sa nenaučila ničomu a spôsoby ostali staré. Zlé veci nemenia, ale sa utvrdzujú vo svojej neomylnosti. Ešte ako tak sa drží Sulík so svojimi triezvymi názormi a musí sa riadne držať, aby nevybuchol pri Matelkových provokáciách. Nič iné sa nedá na to povedať, ak chcel Sulík založiť určitý ekonomický poradný orgán, hneď nato Matelko spravil ten svoj. Kollára ako keby vygumovali. Jeho sľuby a reči ostali tatam, je jednoducho po voľbách. Rodinkárstvo prekvitá ešte viac ako kedysi. Odborníci sa nejako minuli a súčasné zloženie je čistý amaterizmus.
V prípade corony sú iste dobre povinné nosenia rúšok, ale načo to je, ak v súčasnosti už poniektorí používajú ako ozdobu brady pod nosom a ústami. Pokutovať? Znovu najviac práve takýchto nosičov, aj nenosičov je práve pri neprispôsobivých, dôchodcov, mládeže a pouličných fajčiarov. Na sociálne dávky nie je možné vraj siahnuť! No bude musieť! Lenže toto sa Matovičovi nebude páčiť, pretože voľby vyhral aj vďaka osadám.
Matovičov cirkus okolo maloobchodných prevádzok a ich zatvoreniu a tým pádom krachu sa mu musí páčiť. Nahráva tým veľkým reťazcom a vraj tie 2% ktoré tvoria HDP malých prevádzok, tak na tých mu veľmi nezáleží. Je nutné otvoriť kníhkupectvá, papiernictva či predajne automobilov, proste všetky prevádzky, kde nie je až taká veľká koncentrácia ľudí. No ani za normálnych čias až tak veľa ľudí nechodí do kníhkupectiev, papiernictiev, stavebnín, nábytkárskych či mnohých ostatných prevádzok. Oproti hypermarketom sú to prakticky prázdne prevádzky.
Poľnohospodárom chýbajú ľudia, je sucho, ktoré môže zapríčiniť nedostatok potravín. Má prísť o prácu vyše 100.000 ľudí. Následkom corony bude možno zopár stoviek mŕtvych, ale koľko obetí bude mať za následok nezamestnanosť, psychika a neustála kontrola a neustále masírovanie negatívnymi informáciami zo strany spravodajstva a vyvolávanie strachu, či dokonca porovnávať súčasný stav s vojnovým sa nedá jednoducho akceptovať.
Matovič a jeho absolútne zbavenia sa zodpovednosti za rozhodnutia, ktoré si potom mení ako chce podľa svojho ega je priam schizofrenické, podkopávanie vlastných koaličných partnerov hneď od začiatku je veľmi trápne ukazovanie moci!
No a k tým stereotypom o neprispôsobivých občanoch. Nie, nie sú to stereotypy, ale fakty. Vulgárnosť, krik, drzosť a nedodržiavanie zákonov je priam ich doména! Žiaden stereotyp. Jednoducho si povedzme pravdu o tom, ako to a nehľadajme stále nejaké výhovorky o ľudských právach či iných ľudskoprávnych názoroch, ktoré doslova chránia lajdáckosť, arogancia a doslova nedodržiavanie zákona! To je problém! To je problém nielen pre neprispôsobivých.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897951x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív