Založ si blog

Šašovia chcú revolúciu v Bielorusku a chcú ho spojiť s Ruskom

Taká kampaň ako v súčasnosti prebieha proti Rusku a Bielorusku sa hneď tak ľahko nevidí. Znovu sa chce miešať EÚ a svet (v podobe USA) do nezávislého štátu a nejaké ľudskoprávne organizácie chcú diktovať suverénnemu štátu čo má robiť, koho si zvoliť, lebo oni to vedia najlepšie. Vraj diktátorovi Lukašenkovi diktujú, čo má robiť a že už nie je vhodným prezidentom pre Bielorusko. Práve pre to Bielorusko, ktoré si toho najviac vytrpelo. Ani jeden jediný štát na svete nestratil štvrtinu populácie. To bola čistá genocída, za ktorú doteraz Nemecko nezaplatilo a je to dokonca aj náš dlh voči Bielorusku. Bolo zabitých či zavraždených 2,3 milióna Bielorusov. Po vojne prišla na Bielorusko aj druhá rana. Ani len Ukrajina nemala také desivé následky z výbuchu v Černobyle ako Bielorusi. Národ nádherných žien a chlapov na mieste, ktorí sa pobili s nástrahami života ako máloktorý národ na svete. Vypálené a vyvraždené celé dediny nacistickými vojakmi. Bielorusku znovu idú diktovať, čo má robiť. Už konečne krajiny nechajte na pokoji, nech idú vlastným vývojom a smerovaním. Ak bude niekto chcieť zmeny, tak ten niekto musí byť v prvom rade Bielorus. Demokracia ani predstavy Západu sa nedajú len tak jednoducho prenášať do iných kultúr a národov. Neoliberalizmus si neurčil hranice a práve preto skape ako prašivý pes. Transfer demokracie do iných štátov s iným myslením ľudí sa jednoducho neujal a mali by si to tzv. predstavitelia neoliberálnej demokracie uvedomiť. Znovu opakujem: som za demokraciu a žiadna liberálna demokracia ako štátny systém tu nemá miesto. Žiaden Amík, Brusel či iná osoba žijúca mimo danej krajiny nemá právo zasahovať do diania v inej suverénnej krajine. Tu ešte jedna pripomienka namierená na imigrantov. Len nech pekne ostanú doma a pekne krásne nech bojujú za svoje slobody doma, inak je to z ich strany len zbabelosť. Nech sa združujú, protestujú a možno aj bojujú, kým si nevybojujú ten svoj kus slobody.
Nejako zvláštne to súvisí aj s možnosťou pripojenia Bieloruska k Rusku. Áno, aj to môže svojou tuposťou dosiahnuť EÚ a USA. Ukrajina si to vyskúšala v podobe Majdanu, ktorý akosi nepriniesol žiaden pozitívny výsledok ani vojenský, ani čo sa slobody či korupcie týka.
Na Slovensku žiadna uhorková sezóna nehrozí. Šašovia, aspoň takýto dehonestujúci názov si dala NAKA pri nejakej protiextrémistickej akcii, kde pozatýkala hudobníkov, dokonca aj so skupiny Horkýže Slíže. Rád by som si vypočul ten album, už keď je taký extrémistický a na základe textov zhodnotil ako veľmi extrémisticky sa správal. Dajte túto možnosť aj širokej verejnosti, vážená NAKA. Zberateľské veci, hoci aj z nacistického Nemecka veru nie sú akurát dobrým dôvodom na zatýkanie. Ak by malo byť na mne a slobode prejavu, nezničil by som ani jediný pamätník ani jedinú sochu z akéhokoľvek historického obdobia. Skôr by som ich sústredil a urobil múzeum aj s vysvetlením doby, v akej vznikli.
Slovensko sa vyznamenáva v podobe predstaviteľov, ktorí ho riadia každým dňom horšie a horšie. Vyhostením ruských diplomatov vaše hlavy sa hlboko zaryli do zadnej časti tela USA či EÚ a vlastne ani neviem, načo to bolo dobré. Veď nemáte čo skrývať. Galko odpočúval, Matovič nahrával, no úžasné a Slováci si toto zvolili. Šašovia sa predstavili v plnej kráse. NAKA asi naozaj nemá čo na robote. Radšej nech pijú dostatočné množstvo tekutín, je už aj tak neznesiteľné teplo, čo poukazuje asi na ich hromadný úpal.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895208x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív