Založ si blog

Kotleba natvrdo, Matelko nadáva opozícií do idiotov a Šulino tuší katastrofu

Začnem od konca. Zmatovič Matelkový už tuší, koho dosadí namiesto predsedu SaS. Už nie sú kamaráti. Veď asi ani nikdy neboli. Spája ich akurát jedno – nenávisť voči Ficovi a láska k peniazom. Len lebo Fico už vyšlo z módy a po Hegerovom, totálne tupom vystúpení v diskusnej relácii si aj zásadní odporcovia Fica museli povedať, že to OĽaNO bolo totálne fiasko. Veď tam nie je jeden normálny vecný odborník. Smer ani Fica som nikdy nemusel a nikdy som ich nevolil to pre tých diskutérov, ktorí by sa okamžite navážali v prípade kritizovania ich milosti Zmatoviča Prvého Veľkého, vinu na iného hádajúceho. Tak a teraz k idiotovi Matovičovi, ako on nazval svojich opozičných politických konkurentov. Možno sa Zmatovič pozrel len do zrkadla. Tomu trnavskému nedospelému decku asi ešte nedošlo, že je politickým zástupcom a predsedom vlády Slovenskej republiky. Ten FB plagiátor nemá absolútne žiadnu politickú kultúru a morálku. Nemá jednoducho nič, len hubu plnú rečí. Nemá riešenia, nemá ľudí a odborníkov. Vyšplhal sa na premiérske kreslo vďaka Ficovi a ich Smeráckym a nielen ich kauzám!
Nuž a teraz čo?
Noc dlhých nožov pokračuje na všetkých úrovniach. Korupcia??? Za pol roka už pomaly dobieha tú Smerácku. Nevedia ani len pripraviť normálny zákon o verejnom obstarávaní. Ľavou zadnou im ho urobím, ak budú chcieť. Plán a miliardy určené na rozvoj z EÚ sa využijú tak isto nehospodárne a prejedenia sa ako za predchádzajúcich vlád. Kde je podpora poľnohospodárov, potravinárov, malých živnostníkov či služieb??? Nikde. S toľkým amaterizmom som sa v živote nestretol. 100 odborníkov pracovalo na 99 stranovom žváste! Vyhodiť a nechať ich zaplatiť straty, ktoré spôsobili občanom SR.
Vyzývam transparentného Hegera na zverejnenie všetkých odborníkov a koľko dostali za tú cca 1 stranu dokumentu zaplatené!
Tak a teraz už k tej 1984. Ani Kotlebu som nikdy nevolil, ale tuná už začínajú dlhodobo politické procesy. Toto jednoducho neskončí dobre. Neoliberáli sa začali navážať do komunistov i extrémnej pravice. Ono je to tak trochu chyba aj Fica či Harabina, že si schválením daného zákona kopú svoje možné zatknutie za názor. Je to veľmi nebezpečná hra a tu môžem prehlásiť, že názor ani žiadna symbolika nemôže byť trestaná!!! Nemôže a nesmie, som radšej nech sa človek prejaví, ako nech niekde v tajnosti splieta plány. To nikdy neprenieslo nič dobré! Žiadna liberálna demokracia, mne stačí iba demokracia bez liberálnych neohodnôt. Daný zákon musí byť zrušený, inak to neprestane.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897833x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív