Založ si blog

Pozitívne vyliečení, čudné to testovanie, Matelka kárala karanténa, ale môže dištančne vyučovať

Konečne som pochopil, prečo išiel Matelko v pancierovom aute do karantény. Veľký oný sa nebojí ľudí, ale vírusu! Cirkus pokračuje ďalej, absurdné vyhlášky nezmyslov sa predbiehajú jedna pred druhou o najväčšiu stupiditu. Mikas si radšej išiel troška poposilňovať, pretože obezita je jeden zo závažných faktorov a viem, o čom hovorím. Vraj som tiež „chlopina“, respektíve ako sa o mne vyjadril pán režisér Jakubisko: „Vy, ten priestorovo výrazný…“. Teda po našom, som jednoducho mierne obézny.
Nie o tom som chcel. Spustila sa lavína otázok a diskusií po zverejnení terajších výsledkov testovania s celoplošným testovaním. Tak Bratislava nám vypadla z celoplošného testovania pre vraj nízky výskyt covidu. Zato teraz je vysvietené do červena len taká radosť. Po celoplošnom testovaní by mal byť výskyt prípadov nižší, no akosi sa blíži k rekordu. Česi odmietli tento cirkus a myslím, že aj ostatná časť sveta to zmietla pod stôl. Gašparko možno pri diskusii s Merkelovou si niektoré frázy zle vysvetlil, pri jeho super angličtine by som sa ani nečudoval. Teraz si vraj odišiel oddýchnuť do karantény aj s celou tou svojou vládnou perepuťou, či to len ON si dal marodečku a bude nás otravovať svojimi „vtipnými“ začipovanými statusmi na FB.
Možno, že sa túto republiku rozhodol riadiť dištančne! No Slovensko dopadne presne tak ako školy a žiaci. Po zhliadnutí mnohých videí z tzv. dištančného štúdia, ostáva len jedno.
Ostáva jeden obrovský výkrik – žiaci a študenti, behom do školy!!!!!!!! Už sa tam mali dávno vrátiť. Mám také jedno podozrenie, že vlastne na ten sever Slovenska tú pľuhu covid – dotiahli študenti z Bratislavy, potom čo ju museli hromadne opustiť. Žúrky, študentský život atď.. Nebolo by lepšie, ak by boli ostali všetci študenti radšej v dvojtýždňovej karanténe na školách a poriadne sa premorili – ten výraz neznášam a radšej použijem precovidovali a bol by pokoj! Nie, zatváranie škôl nemá zmysel. Postupne sa covidu nikto nevyhne a skôr či neskôr ho takmer každý dostane. Nebolo by potom lepšie dotiahnuť študentov do školy a tam za prísnejších podmienok ochrany zdravia učiteľov pokračovať vo výučbe? Budú to tupé ročníky a nikam to nepovedie. Žeby dva roky prázdnin v praxi?
Teraz sa vrátim ešte k nám. K pozitívne testovaným a vyliečeným. Akosi sa na nás všade zabúda. Nedostávame certifikáty, nerozširujeme vírus, máme akú takú imunitu. Čo s tým? Ako toto bude riešiť protipandemická komisia? Pravdou je, že vraj podľa štúdií si vybudovali pacienti s miernou reakciou celkom dobrú imunitu a sú určitými štítmi proti pandémii. Pred covidom som strach mal a to z hystérie. Teraz už nemám. Skôr sa bojím o tých, ktorým naozaj môže vírus ublížiť a to je už o inom.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898040x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív