Založ si blog

Je Matovič vrahom, alebo mu nejako nejde karta? Protesty v Rusku a slovenskí lekári ako pašeráci.

Vraj, kto nazve Matoviča vrahom, ten od neho dostane na solar. Ha, há, há, on sa mláti doma pred zrkadlom? Tak mi napadlo, že tento expertný schizofrenik s titulom úplne na všetko nie že nie je kompetentný, ale presiahol aj posledné politické dno a občan stále len čaká, kam ho Matelko dokáže dohnať. Možno občan raz dostane rozum.
Matelkovi a jeho vláde akosi karta nejde s testovaním sa riadne sekli. Aspoň, keby ho dali o dva týždne skôr, že si už mohli prisvojovať výsledky uzavretia Slovenska spojeného s testovaním. Počty nakazených klesajú aj bez šprtania. Myslím si, že aj ten Covid sa nešíri vo vlnách, ale ide o jeden geometricky či až exponenciálne šíriaci sa vírus. Vlny sú spôsobené umelo – zásahmi štátov. To je však jedno, Covid nezmizne a musíme si vytvoriť kolektívnu imunitu. Príklad Švédska a Izraela hovorí za všetko. Švédsko minimálne obmedzenia, teraz to zvláda v pohode úmrtnosť im ide dolu. Naopak Izrael po tvrdých opatreniach a vakcinácii počet nakazených a mŕtvych prudko stúpa. Čím to je? Za miernu brzdu pri šírení Covidu môže určite aj počasie.

Zaujíma ma však, prečo sa stále váha s alternatívnou liečbou, kedy ešte aj špecialista pľúcneho oddelenia doslova nepriamo navádza na aplikáciu invervektinu ťažko chorým. Jeho lekári ho užívali a do piatich dní boli negatívni! To prehlásil v TV na TA3. O čo ide Matelkovi? Je naozaj vrahom? Je to expresívne vyjadrenie? Ani nie, je to jeho vyjadrenie a jeho zodpovednosť. Lekári začali pašovať lieky z Rakúska či Nemecka, no to sme to dospeli!
Aj tak mi napadá určitá konšpirácia, ak je daný liek z radu antiparazitík či niečoho podobného nemá to súvis náhodou skutočne s nejakým parazitom či toxínom, ktorý priamo podporuje rozvoj choroby u starších ľudí a prioritne ľudí s morbídnou obezitou? Čo ak skutočne ničí daný liek aj nejakého parazita, ktorý sa vyskytuje u starých ľudí či obéznych? To je len špekulácia. Daný liek má dokonca dvojitý účinok, zbaví nás parazitov a možno aj Covidu a je hlavne lacný. Je to podobný prípad, ako s liekom na srdce Meldoniom. Síce športovci to možno brať nemôžu, ale prečo nie obyčajní ľudia, ktorým by to zlepšilo život?

No Matelko by si mal dať pozor aj s celou tou jeho perepuťou, liek ničí parazitov! Ktovie, či by ho mohli užívať.
V Rusku sa vraj šliape po demokracii, pretože tam sa protestuje. No u nás sa už ani neprotestuje, u nás sa len šprtá do nosa s tyčinkami a Naď sa vyhráža políciou a armádou celému Slovensku. To, že tu je totálny chaos, že nie sú modré papieriky, to mu nevadí, ale už dáva na známosť, ako sa v Rusku porušuje demokracia. No takého diktátora, ako je táto vláda na čele s Matelkom, by sme v Európe len ťažko hľadali. Najbližšie tak akurát v Severnej Kórei!
Ozaj, keď som pozeral tie počty protestujúcich v Rusku, hneď mi bolo niečo divné, vraj tisícky. No to je len pohľad na vec, ako to napíšu novinári. Ak ide o dehonestáciu Ruska a pošpinenie Putina, tak tam sú čísla v ich neprospech, teda z pár stoviek sa vyrobí zopár tisíc, z pár desiatok sa urobia stovky. Ak by išlo o našich „Slušných“, tak tých by bolo aj milión! Ako to predviedli na SME, kde údajne protestovali milióny Rusov. Iste, bol to preklep, alebo nie?

Už len krátka poznámka ku štvrtkovej vojnovej zóne, ktorú spôsobil Krajčí svojím vyhlásením o respirátoroch v predajniach Lidl. Tak taký amaterizmus som dosť dlho nevidel. Fotografie bojachtivých dôchodcov a nielen ich pri regáloch s respirátormi boli skôr do plaču ako na smiech.

Základ, že sme preborníkmi a svetovou špičkou v testovaní! Poslednú dobu aj v úmrtnosti, tak neviem, kde nastala chyba. Základ, že Matelkova firmička má kšeft storočia.

Možno by Matelko rád ešte poprihadzoval nejaké eurofondy ďalším svojim známym, ako v prípade Kalinského 390.000 hore dolu. Je to už temer toľko, koľko prisudzujú generálovi Lučanskému. Ale Matelko môže dohodiť svojmu poradcovi a „jeho ľuďom“ zopár sto tisíc. Čo už.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895186x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív