Založ si blog

S(a)ralabanda sralabanda haliganda a Matelkove lži

Klub sektárov na Slovensku sa nám rozrástol o mená tzv. odborníkov na pandémiu. Síce vedia o tom toľko ako my, obyčajní občania, skutočne obyčajní a nie tie matoovce. Matovič v súčasnosti už nemá gule vyjsť medzi občanov. Tlieskať mu nikto nebude, jedine tak ako Belusovová po jeho papuli.
Nemám slov, čo za diktatúru tu spustili. Žiadne vypnutia nepomôžu. Je to normálne rozšírený a neliečený vírus, kde vláda by mala byť obvinená zo zanedbania zdravotnej starostlivosti. Aj na to príde. V celom svete počet klesá, len u nás stúpa. Ešte že nás bratia Česi potiahnu. No aj tak majú lepšie čísla.
Teraz si zoberme dva príklady: Švédsko, respektíve sever Európy, kde boli opatrenia minimálne a Izrael, kde bolo očkovanie a uzatvárania. Výsledky v súčasnosti temer podobné. Krajiny či chcú, alebo nie, nevyhnú sa celkovému premoreniu, len odďaľujú nástup vírusu. Slovensko, čo získalo na jar, teraz stratilo. Vláda sa mala zaujímať o liečenie a mať aspoň trošku logické riešenia. Aj v súčasnosti chcú obmedzovať dopravu. Uzavretie krajiny je absurditou. Nikto už na to veľmi neverí.
Najväčšia topka je preradenie seniorov do 8. skupiny očkovania. To čo za dementi toto navrhli? To boli tí slávni experti, či kto vlastne? Tak nemocnice sú zahltené práve seniormi, ale oni ich budú očkovať až v záverečných fázach! Má to dvojitý efekt. Jednak sa zbavia dôchodcov a jednak ich aj tak nemajú čím očkovať. Teda A-Z odmietajú viaceré štáty a tak ich možno dostaneme, ale pre mladšie ročníky.
Genocída a teror veselo pokračujú.
Nová kategória triedenia obetí našej diktátorskej vlády:
– na covid
– s covidom
– kvôli covidu

Vyhrávať bude diagnóza kvôli covidu! Zanedbanie zdravotnej starostlivosti dosahuje vrchol. Ľudia sa boja ísť do nemocnice, pretože notári nemusia fungovať a nestihnú podpísať poslednú vôľu. No tak si zomrú doma, respektíve sú prevezení do nemocnice v poslednej fáze, keď im už niet pomoci. Fakt gratulujem tejto amatérskej bande odborníkov a Plg. Veľkému Vezírovi Matelkovi Psychopatovičovi Nerovi Trnavskému, toho času premiér premazanej zbedačenej Slovenskej republiky.
Hlavná vec, že chlapčiatko Šeligovské sa dalo zaočkovať pred kamerami. Normálne by si človek na nich odpľul, ale škoda slín, ešte by mi stihli dať do úst či nosa špajchľu a otestovať ma.
Teraz nás diktátorská vláda pripraví aj o ďalšiu Veľkú Noc. Normálne Matelko aj s tou svojou sektou je nejako zaťažený na kresťanské sviatky.
Krivka úmrtnosti ide hore, pretože to odborníci na čele so Vševedkom Matelkom Prvým Najväčším Mordorom Hrôzostrašným nezvládli. On si dával Isoprinosin a všetko možné. My sa špajchľujeme. Za to špajchľovanie mohlo byť vitamínov, paracetamolu či ivermektínu pre celú republiku. Sem tam nejaká postavená nemocnica.
To nie! My potrebujeme papierik. No a armáda a polícia pomáha v tomto terore! Už nie je pomáhať a chrániť platné vo všeobecnosti. Už len pomáhajú a chránia Matelka a jeho chuntu.
Opozícia je tak povediac v stave bezradnosti. Boja sa vyvolať protesty. Koalícia zase operuje s tupými argumentami pre matoovce, že či tu znovu chceme Smerohlas. Nuž, ako si ľudia zvolia, tak budú mať a tak budú môcť aj tú ďalšiu vládu odvolať. No za seba garantujem, že nikomu z nich svoj hlas nedám! Budem hľadať takú stranu, ktorá naozaj združí ľudí na základe zdravého rozumu, cti a bez oligarchov. Stranu, ktorá bude ctiť základy demokracie a odbornosti a bude tu skutočne pre ľudí. No ak taká tu nebude, asi ju bude potrebné založiť, aj keď je ich po milého …. To však nie sú občianske strany, ale strany záujmových finančných skupín. Naozaj v súčasnosti nevidím nič rozumného na zvolenie. Nevidím odborníkov, nevidím snahu pomôcť ľuďom a vôbec tu nevidím riadenie štátu v prospech občanov SR. Neoliberalizmus sa stáva fašizmom v pravom slova zmysle.
Matovič klame, až sa mu od huby práši! Na Slovensku sa už týždeň podľa štatistík, ktoré je potrebné upraviť podľa požiadaviek vezíra neuzdravil ani jeden človek! Na Slovensku je to možné! Len aby sme neutrpeli svetovú hanbu, tak krásne upravujú a priamo klamú celému Slovensku a svetu! Niečo neskutočné. Nikto nevie, koľko ľudí je vlastne chorých, koľko ľudí vírus skutočne prekonalo. Ešte tie čudá, ktoré sa chceli zviditeľniť, že dostali druhý krát covid po mesiaci či dvoch. Holý, Pčolinský vraj schytali druhý krát vírus po prvom bezpríznakovom priebehu, ktorý im vyšiel na základe testu. Tak takú sp….sť môžu pustiť do éteru fakt len také indivíduá, ktoré sa chcú zviditeľniť, neviem či svojimi výnimkami, alebo nedostatočným prítokom krvi do mozgu. Buď ho mali, alebo nie. Testy mohli byť zlé, alebo si pred tým hrkli trošku coly s niečím? Bezpríznakoví buď majú odolnosť a porazia aj druhý krát vírus, alebo ho prvý krát ani nemali. Neviem, ale je proti akejkoľvek logike, ak nejaký infektológ povie, že síce boli bezpríznakoví a nemali dostatočnú nálož na prepuknutie. Tak ako mohli byť pozitívni pri testovaní, ak nemali dostatok vírusu v sebe. Vraj test ukazuje pozitivitu, len keď máte dostatočný počet vírusu v sebe. No, jednoducho tu niečo nesedí! Tak ako v celej tejto šaškárni, kde hutníci či výrobcovia okien preberajú nemocnice či kardiochirurgie. Výborne! Čistá vláda odborníkov!
Skutočne som nevedel, že Slovensko je na tom až tak zle. No môžeme si za to sami. Ľudia, ktorí by na to mali, ísť do politiky nechcú a potom sa čudujeme, že ovce zo zúfalstva si zvolia vlka!
Vzniká nám štát, kde aj gestapo by žaslo nad metódami kontroly a nahlasovania ľudí!!!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895123x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív