Založ si blog

Mníchovská zrada, poslankyne OľaNO sa prebudili z hybernácie, Krajniak zadlží ešte viac chudobu a rasizmus v Čechách

O Mníchovskej zrade sa akosi nepíše, nepripomína sa, nevraví sa o výroku Chamberlaina škoda hovoriť, ale pripomeniem jeho časť, ako opísal Československo – „akýsi spor vo vzdialenej krajine medzi ľuďmi, o ktorých nič nevieme“. Teda komuže to sa mali klaňať Škóti na Sparte? Nemali sa náhodou pokloniť Čechom a Slovákom zato, že nás bohapusto zradili a vydali nacistom? Nie, oni si zoberú za cieľ deti! Vážená Veľká Británia, v ktorej momentálne nemá kto pracovať a stojíte dlhé rady na benzín, pretože vám gastarbeiteri odišli a vaši domáci migranti to akosi nezvládajú. Krásne predviedli bučanie britskí fanúšici na majstrostvách a predvádzajú sa neustále. Nie klaňať sa mali Čechom, ale verejne ich odprosovať aj s Kamarom na čele, ktorý aj keď je čierny, tak jeho krajina tiež patrila do nacistickej kompánie. Tiež sa mal pokloniť a mal hrať tak, aby nefasoval za fauly červenú. To by bučal hocikto!
Západnej Európe už z toho rasizmu dočista kvapká na karbid. Toto nijako ináč nemôže skončiť ako občianskou vojnou. Nedá sa žartovať, všetko je politicky či spoločensky nekorektné. Chorá doba, chorá spoločnosť. Česi majú pravdu, že si predvolali veľvyslanca na koberček. To pre zmenu náš Matýsek by pozatváral všetky deti do kolúznej väzby a šup ho na prevýchovu politickej korektnosti. To by bolo! Aj Amnesty International by to odobrila.

Stavím sa, že aj Naď by si nad tým zgustol a prerobil múzeum SNP na zamrežované šapitó pre všetky „opice“ Slovenska. Veď jasné, že potrebujeme autíčka do šrotu za dve miliardy. Danko kúpil šestnástkové lietajúce vysávače a tento ide kupovať angličáky. Už len by mal začať budovať aj taký menší koncentrák, pretože mám pocit, že sa to všetko vymkne spod kontroly. Človek by si naozaj pomyslel, že taký ….. niekto nemôže byť a že sa hlbšie klesnúť nedá. No ako sme sa mýlili. Už nepoznám ani len Matelkových zástancov, aby sa k nemu priznali, že ho volili. Naposledy, keď som počul tie jeho výroky o jeho jednoduchom živote! Veď on taký žije a ani o tom nevie! Jemu stačí len „lebo Fico“ a nasrať celé Slovensko. To dokáže permanentne už aj tým, že sa len ukáže. Veď aj taký Grendelko si vozí na štátnej limuzíne svoje decko do nemocnice. Aspoň tak vrabce na FB čvirikali a šírili sa fotky.
Skoro by som bol zabudol na tie poslankyne z OĽaNO, ktoré sa prebrali s hybernačného spánku a urobili plačovku. Vraj, aby sa prestalo nadávať. Len neviem, kam zatvoria Naďa, Pročka, Matoviča, Tabak a XY ostatných? Čo urobia stanový tábor pred parlamentom?

Možno fakt len hybernovali a nevedeli, čo sa tu deje za ich vlády jeden a pol roka, čo sú pri moci.
Matelko stelie Ficovi cestu k získaniu moci. No a to ju pletie každý deň a z hodvábu. Vraj prečo Smer a Fico získava na popularite? No pretože táto neschopnosť tejto vlády, ľudí už dočista nasr… Nie, nebudú ho voliť, pretože sa za Smeru nekradlo, ale preto, že táto banda ide urobiť z republiky diktatúru! To je problém. Ja som vraj podľa testu political compas, čo som si robil, ľavicový libertarián. Vždy som si myslel, že som skôr pravicovo-konzervatívne orientovaný, ale ak si pomyslím na niektoré moje úvahy, tak možno aj som ľavicový libertarián. Čo majú však spoločné tieto súčasné strany, ktoré majú v názve liberalizmus, s liberalizmom. Nič! Súčasné liberálne strany sa stali diktatúrami s jediným neomylným názorom. Národné strany prebrali tému ochrany demokracie a slobody, aj keď neohrabane, chaoticky a nekoordinovane a liberálne strany prebrali úlohu diktatúry. Je to paradox dnešnej doby. Podobne ako Hitler si našiel nepriateľov v Židoch, Slovanoch či postihnutých. Liberáli si našli nepriateľov v národniaroch, politicky nekorektných ľuďoch – teda s ľuďmi čo na srdci to na jazyku, dokonca si našli nepriateľov vo väčšinovom obyvateľstve, čo je tiež paradox. Vravím teraz o Západnej Európe, kde klaňanie presiahlo dno absurdnosti. Ozvala sa nám už aj Gretka, ktorá by bez tých vymožeností a modernej techniky neurobila absolútne nič. Osobne si myslím, že toto, čo sa deje, je tzv. ekologický teror.

No a dnes to znovu dal Krajniak na pána! Keď ľuďom sľúbil, že ak nebudú vládať platiť, tak im to rozdelia na splátky! Srandista.

Tak rozmýšľam, ktorej strane by som dal svoj hlas? Asi žiadnej zo súčasných. Nájde sa nejaká s novými myšlienkami a s ľuďmi s akou takou morálkou, alebo sa pokúsime niečo založiť, čo má hlavu a pätu. Pretože len kritika v tomto prípade nepomôže. Politici sa môžu iba zabávať na neškodnosti blogerov.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3896991x
Priemerná čítanosť článkov: 6061x

Autor blogu

Archív