Založ si blog

Z Matoviča a EÚ sa stávajú Grinchovia, najradšej by zakázali Vianoce a sankcie voči Číne a očkovanie nikdy neskončí?

Absurditu dnešných dní doslova zaklincovala správa a o zrušení pojmu Vianoc, vraj aby neprovokoval a dokonca aj pomenovanie dámy a páni. No páni, to sme to dopracovali. Veď aj tie osoby, ktoré si zmenia pohlavie, tak si ich zmenia buď na dámy, alebo páni. Či mi niečo ušlo? Ak si niekto o sebe myslí, že je luster, tak nech, alebo ovca či pes, tak nech. To je už ale vážna diagnóza. Veď aj náš Matelko si o sebe myslí, že je minister financií, ako premiér už skončil.
Táto saralabanda narobila už toľko škody za dva a roky a chaosu, čo sa Smeru nepodarilo za 12 rokov. Na to ešte zapotí Brusel, že ide zrušiť pojem a význam slova Vianoce. Tak len toto spravte a Únia sa vám rozpadne ako domček z karát. Môže to byť posledný klinec do rakvy EÚ. Na jedenej strane chce EÚ propagovať inakosť a na druhej ju likviduje. No úžasná schizofrénia ako v prípade migrantov, kde Salviniho odsudzujú za to, že ich nechcel prijať a Lukašenka za to, že ich rovno vozí ku hraniciam, idú trestať.
Ďalšou absurditou je politický bojkot olympijských hier v Číne. No to Číňanov muselo naozaj pobaviť. Vraj sa niektorí politici nezúčastnia!
No a čo by tam aj robili. Samozrejme, medzi nimi aj aktívna „vplyvná“ Zuzka. Už len tieto tzv. osobnosti budú chýbať na Olympiáde. Taká trápnošou tu dlho nebola, samozrejme, ak nerátam tú našu chaotickú vládu. Také niečo nemajú na celom svete, ako máme my. Už keď videli, že sa ľudia doslova vzbúrili proti výslovne hlúpemu zákazu návštev príbuzných cez sviatky, tak stiahli chvost a ako zbiti psi ustúpili zo svojej chaotickej nedomyslenej prezentácie egocentrických maniakov. Myslím, že po tomto bude mať Olajno problém vôbec získať tých 5%.
Kde sú tie časy, keď sme písali o duchu Vianoc či iných zvykoch či vianočnej nálade? Teraz stometrový rad pred hypercentrami, lebo ľudia nevedia, čo bude. Tam sme to dopracovali. Do totálneho stresu a nervozity.
Tých absurdít je poslednú dobu nejako veľa. Ak je niekto konšpirátor, tak mu nahrávajú na nechytateľné smeče a konšpirácie sa stávajú pravdami. Ako po vyhlásení farma firmy o nutnom očkovaní sa štvrtou dávku a možno každé tri mesiace, ako to navrhujú v Rakúsku! Nuž Rakúsko je pôvodcom dvoch svetových vojen, ak rátam, že ich rodák bol zodpovedný za Európsku genocídu. Rakúsko môže rozpútať sled udalostí, ktoré zmenia Európu. To si možno neuvedomujú, ale neustále klamanie a neodbornosť tzv. vedeckých kapacít typu Sabaka a spol, ktorí neustále klamú a pritom nemajú a nemôžu mať relevantné výsledky a štúdie. Ak by aspoň povedali, že „nevieme“, nemáme dostupné informácie, ale nie, že tvrdia a o mesiac to už nie je pravda ako v prípade šírenia covidu. Vraj zaočkovaní nešíria a ja vlastne nepoznám rodinu, ktorá bola zaočkovaná a nedostala covid. Áno, som zaočkovaný, ale načo mi je nejaká tretia dávka, ak som covid prekonal a po ňom mi nič nebolo a po očkovaní mám sústavne problém s pulzom? Nie, trojka či štvorka veru nebude.
Vakcíny jednoducho nefungujú tak ako mali, a aby nás každé tri mesiace preočkovávali fakticky so starou vakcínou na nové zmutované vírusy? To je načo dobré? Už budem doslova drsný. Ak je úmrtnosť cca 2 až 3%, tak Slovensko by teoreticky malo mať počet obetí cca 50.000, ak aspoň z časti zaberie vakcína. Veď liberáli musia byť celí šťastní a bez seba, že sa zbavia neaktívnych dôchodcov a problematických ľudí s množstvom iných chorôb. Teda o čom im v skutočnosti ide? Chcú zachrániť tých dôchodcov, ktorým zvýšia dôchodky o 1,5% a budú doslova živoriť pri súčasných cenách? Napumpujú do nich toľko vakcín, že už ani jesť nebudú chcieť a budú len zo vzduchu žiť?
Ak sa tu niekto vyhovára, že covidoví pacienti zabraňujú ostatným v liečbe, pretože obsadili lôžka, to asi nebude pravda, ak chcú zrušiť 11.000 a covidových je maximálne 4000. No a to ešte majú ostatné rezervy. Jednoducho, mali urobiť záložné nemocnice či pavilóny na vírusové ochorenia, pretože covidom sa to nekončí a vírusy tu budú aj po ľudstve.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897752x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív