Založ si blog

Sme rodina so Smerom nepôjde, relácie bez ĽSNS či Republiky, Matelko splnil jeden sľub, Sulík je neoliberál a vypočítavá prezidentka?

Nie je koho. Skutočne v súčasnosti nie je koho voliť. Témy otrepané, riešenia žiadne, každý má nejaké to maslo na hlave. Heger si poplačkal, že vraj mu bolo cťou slúžiť Slovensku. Vtipálek, kde nechal tú česť? Jeden sľub však spolu s Matelkom dodržali. Svojou neschopnosťou sa zapísali do učebníc dejepisu. Ešte ani len ten pád z ústavnej väčšiny do stoky nebol so cťou! Heger s prezidentkou si zahrali hru na slepého a hluchého ku danej dotácii, akoby to celé úmyselne pripravili. Prezidentka o tom síce dva týždne vedela, ale bola ticho a od januára pripravovala „svojich“ ľudí, teda vedela, že tu bude úradnícka vláda. Len blázni by jej vyslovili dôveru. Nie preto, že to nie je vhodné, ale preto, že je to priama politická konkurencia pre ostatné strany, zo strany PS. Pravdepodobne PS ešte potrebovalo získať určité politické body a nebolo vhodné zrušiť túto vládu podstatne skôr. Jednoznačne aj PS vyhovuje skôr dátum 30.9. ako nejaký júnový, ktorý je už teraz mimo hry.
Sme rodina na čele s multioteckom a jeho totálne zhýralou morálkou a vzorom pre arabských šejkov vraj nepôjde so Smerom. Nuž aj tomu rozumiem, len či bude chcieť ísť Smer so Sme rodina? Pre Sme rodina sú vhodnejší neoliberáli a ani sa tomu nečudujem.
Sulíkov amaterizmus je až trestuhodný. Vraj je neoliberál a nie libertarián, ale ten človiečik asi týmto pojmom nerozumie a nech si ich radšej naštuduje v Dubaji aj s Geissenovcami, ktorí sa pravdepodobne na Slovensku skôr opíjali ako spoznávali našu krajinu. Trápna šou aj prezentácia Slovenska, ktorú režíroval neoliberál Sulík.
Poslednou vecou, ktorá mi dosť vadí ako práve ľavicovému libertariánovi, že do diskusií nie sú pozývaní zástupcovia strán Republiky či ĽSNS. Tu vôbec nejde o sympatie či antipatie, ale o výmenu názorov. Takto sa to jednoducho nerobí. Heger tu trepe o slušnosti, ale vyrastal u Matelka a má pri sebe Naďa, neurotického človeka, ktorý nemá problém, nadávať ľuďom do opíc.
Prakticky všetci politici, ktorí kedy boli pri moci, alebo mali svojich zástupcov vo vysokých politických funkciách vrátane prezidentskej, by už ani kandidovať nemali. Vraj všetci títo politici nás spasia! Skôr tak seba, ako nás. Len tu máme problém, slušní a ako tak morálni ľudia ani len nechcú kandidovať. Odborníci sa tiež nejako vytratili a idú do politiky dobrodruhovia bez akýchkoľvek zábran. Problém je len v tom, že Slováci ich zvolia.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898158x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív