Založ si blog

Pozitívne vyliečení, čudné to testovanie, Matelka kárala karanténa, ale môže dištančne vyučovať

Konečne som pochopil, prečo išiel Matelko v pancierovom aute do karantény. Veľký oný sa nebojí ľudí, ale vírusu! Cirkus pokračuje ďalej, absurdné vyhlášky nezmyslov sa predbiehajú jedna pred druhou o najväčšiu stupiditu. Mikas si radšej išiel troška poposilňovať, pretože obezita je jeden zo závažných faktorov a viem, o čom hovorím. Vraj som tiež „chlopina“, respektíve ako sa o mne vyjadril pán režisér Jakubisko: „Vy, ten priestorovo výrazný…“. Teda po našom, som jednoducho mierne obézny.
Nie o tom som chcel. Spustila sa lavína otázok a diskusií po zverejnení terajších výsledkov testovania s celoplošným testovaním. Tak Bratislava nám vypadla z celoplošného testovania pre vraj nízky výskyt covidu. Zato teraz je vysvietené do červena len taká radosť. Po celoplošnom testovaní by mal byť výskyt prípadov nižší, no akosi sa blíži k rekordu. Česi odmietli tento cirkus a myslím, že aj ostatná časť sveta to zmietla pod stôl. Gašparko možno pri diskusii s Merkelovou si niektoré frázy zle vysvetlil, pri jeho super angličtine by som sa ani nečudoval. Teraz si vraj odišiel oddýchnuť do karantény aj s celou tou svojou vládnou perepuťou, či to len ON si dal marodečku a bude nás otravovať svojimi „vtipnými“ začipovanými statusmi na FB.
Možno, že sa túto republiku rozhodol riadiť dištančne! No Slovensko dopadne presne tak ako školy a žiaci. Po zhliadnutí mnohých videí z tzv. dištančného štúdia, ostáva len jedno.
Ostáva jeden obrovský výkrik – žiaci a študenti, behom do školy!!!!!!!! Už sa tam mali dávno vrátiť. Mám také jedno podozrenie, že vlastne na ten sever Slovenska tú pľuhu covid – dotiahli študenti z Bratislavy, potom čo ju museli hromadne opustiť. Žúrky, študentský život atď.. Nebolo by lepšie, ak by boli ostali všetci študenti radšej v dvojtýždňovej karanténe na školách a poriadne sa premorili – ten výraz neznášam a radšej použijem precovidovali a bol by pokoj! Nie, zatváranie škôl nemá zmysel. Postupne sa covidu nikto nevyhne a skôr či neskôr ho takmer každý dostane. Nebolo by potom lepšie dotiahnuť študentov do školy a tam za prísnejších podmienok ochrany zdravia učiteľov pokračovať vo výučbe? Budú to tupé ročníky a nikam to nepovedie. Žeby dva roky prázdnin v praxi?
Teraz sa vrátim ešte k nám. K pozitívne testovaným a vyliečeným. Akosi sa na nás všade zabúda. Nedostávame certifikáty, nerozširujeme vírus, máme akú takú imunitu. Čo s tým? Ako toto bude riešiť protipandemická komisia? Pravdou je, že vraj podľa štúdií si vybudovali pacienti s miernou reakciou celkom dobrú imunitu a sú určitými štítmi proti pandémii. Pred covidom som strach mal a to z hystérie. Teraz už nemám. Skôr sa bojím o tých, ktorým naozaj môže vírus ublížiť a to je už o inom.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Kuba

Rusko verbuje do armády stovky Kubáncov, láka ich na vysoké platy a ruské pasy

05.05.2024 14:30

Od začiatku ruskej invázie vo februári 2022 sa údajne pripojili k ruským ozbrojeným silám stovky Kubáncov, vyplýva z uniknutých dokumentov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3902974x
Priemerná čítanosť článkov: 6070x

Autor blogu

Archív