Založ si blog

Peter Pellegrini si pripísal ďalšie P, Matovič ďalší prúser a Šimečka je asi podľa jemu vlastnému humoru d. .. l.

Máme nového prezidenta, ktorý si pripísal ďalšie P k svojmu menu. Už bude navždy Prezident Peter Pellegrini. Prejav bol možno podľa niektorých dlhý, ale fakt bol dobrý a lepší som jednoducho nepočul. Darmo sa Shooty zhovadil so svojou karikatúrou, ide len v deb…ných intenciách Denníka N a jeho redaktorov. Začnem asi používať slovník týchto pseudonovinárov, veď to nevadí ani Šimečkovi, ide predsa o „srandu“, tak prečo by to malo vadiť ostatným redakciám?
Peter Pellegrini mal svoj cieľ a splnil si ho. Uvidíme, ako to bude pokračovať, ale jedno je pravda, lepšieho si Slovensko nemohlo vybrať a to ani to Matelkovo Olajno, ktoré odignorovalo úplne primitívnym, až de…..lným spôsobnom inauguráciu prezidenta. To slovíčko de..lný budem nadužívať, nie je mi to príjemné, ale ak to môžu používať také novinárske „esá“ ako Braňo Bezák, Adam Znášik a Zuzana Vítková (mimochodom, absolútne nič mi ich mená nehovoria), ktorých de..lná humorná relácia prezentovala ich de..lné a jediné správne názory, tak prečo to nemôžu prezentovať aj ostatní blogeri či novinári a posunúť hranicu morálky, humoru a irónie na tú najnižšiu úroveň.
Neviem či sa vám číta takýto blog s vulgarizmami dobre. Nie je to ani vtipné a ani úctivé. Ak takéto podcasty bavia ich poslucháčov, čo si o nich môžu myslieť ostatní? Zjavne existuje len jedna pravda a to tá ich de..lná!
Naozaj, keď som toto počul, myslel som si, že to urobilo AI a to riadne de..lne. Kde sa stratila normálna debata? Iste, z politikov sa dá vysmievať, ale podobne aj z novinárov, či hercov, jednoducho z akýchkoľvek verejne činných osôb, ale musí existovať určitá miera. Taký Matovič si všetky tie svoje prívlastky jednoducho zaslúžil svojim amaterizmom či výrokmi, ale Šimečka to posunul na vyšší level a fakticky svojim prístupom zlegalizoval akúkoľvek vulgárnosť. Len stačí povedať, že to je humoristická relácia. Teda vážení, už sme takí progresívni, že všetky relácie sa stanú humornými a všetko je dovolené. Súúúúper! Gratulujem k takémuto uvažovaniu.
Potom, že Smer získava podporu. Mnohí politici to jednoducho preháňajú, respektíve jeden tábor sa prispôsobuje rétorike druhého a posúvajú latky čím ďalej nižšie. Namiesto toho, aby novinári nekopírovali vulgárnosť politikov, tak prilievajú benzín do ohňa! Skutočne excelentne de..lné!
Inkriminované slovíčko som použil podstatne menej krát, ako ho použili daní novinári či de…li?

Transakčná daň – vládne výpalníctvo par excellence a neskutočná podpora bankám!

28.09.2024

Tak takúto daň skutočne ani Matelko nevymyslel. Neveril som, že s takouto vyloženou somarinou, veď čo už, expresíva tu lietajú sprava doľava a mňa to už ako občana skutočne prestáva baviť. Nikto ani len nevie, ako to bude v tomto chaose návrhov vyzerať. Ekonomikou sa zaoberám roky a vždy som každého kritizoval za absolútne nesystémové kroky. Najprv sa dušovali, že [...]

Z ľavice neopravica a šetriť by mala vláda začať od seba

25.09.2024

Toto veru šetrenie nie je. Ak vláda ide len zobrať financie od ľudí a ľudia z toho majú veľké guľové, tak toto šetrenie isto nie. Neviem ako, ale nič iné mi pri transakčnej dani nenapadá ako veľká … doplňte si. Mimochodom, neviem, či bude s týmto „extra nápadom“ stotožnená EÚ. Pretože mnohé právne subjekty využívajú granty od škôl cez mestá, [...]

Kultúra, čo to vlastne si a čo ak štrajkujúce dosky neotvoria svoje brány?

06.09.2024

Včera som si pozeral reportáž o možnom štrajku v našich divadlách a ako Janka Kovalčíková si nevie predstaviť, že sa divadlá zatvoria. Podotýkam, mám ju rád ako herečku a nemám proti žiadnemu hercovi nič, ak si vykonáva svoje povolanie dobre. Podobne ako v iných profesiách, striktne oddeľujem profesionalitu od politického názoru, či akéhokoľvek iného názoru. Tie [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 655
Celková čítanosť: 4001373x
Priemerná čítanosť článkov: 6109x

Autor blogu

Archív