Založ si blog

Diskriminácia minority v SR podľa EÚ

SR má na vysvetlenie dva mesiace. Nie je potrebné nič vysvetľovať, stačí si ich prísť pozrieť a bývať medzi nimi a milá EÚ zistí, že to nediskriminuje tá zlá majorita, ale rodičia spomínaných detí a mládeže.
Nemám problém, aby spomínaná minorita čítala Shakespeara hoci aj v rómčine, aj keď je niečo zhnité v štáte európskom.
Tak zopár návrhov na riešenie tohto problému:
Akýkoľvek útok na učiteľa či fyzický, alebo slovný = okamžitému vyhodeniu zo školy, alebo v prípade ak je povinná školská dochádzka tak sa presunie do špeciálnej školy, kde by ich vyučovali experti z EÚ, mimovládiek a ukázali by nám, ako vlastne učiť tieto typy.
V prípade stredných škôl, vyhodiť žiaka zo školy. Za používanie mobilov, útoky slovné, fyzické, či zverejňovanie neschválených fotiek na webe, okamžite zo školy. Úplný zákaz mobilov a blokovanie internetu a nevhodných stránok v školských PC.
Zavedenie uniforiem.
Zavedenie testovania žiakov a umiestňovanie do tried podľa ich schopností. Týmto je vylúčená akákoľvek diskriminácia. Nepotrebujeme 100% priemeru, alebo podpriemeru, ale potrebujeme aspoň 5% excelentného nadpriemeru.
Za vyhodenie žiaka zo strednej školy nezrušiť dotáciu na žiakovo miesto, ale nechať dotáciu počas celého štúdia. Ak je žiak a rodič sprostý, nech si ďalej platí školu zo svojho, alebo ide k lopate (lepší prípad). Podobne postupovať aj pri základných školách a zriadiť len ľudové školy so základným vzdelaním pre neprispôsobivých z psychologického a lekárskeho hľadiska idiotov či imbecilov. Bez akejkoľvek urážky, je to jednoducho stupeň diagnózy.
Zrušiť rodičom, ktorí nenaučia svoje deti spoločenským primárnym základom (etika, hygiena, spoločenské správanie) všetky príspevky a tie poskytnúť školám, ktoré túto predprípravu poskytnú. Tieto schopnosti by sa mali posudzovať rok pred nástupom do školy.
Problémy sa majú pomenúvať jasno. Je zbytočné vzletne písať lyrizovanou slovenčinou v terminológii mimovládnych organizácií, ktoré doteraz nenavrhli nič mimoriadne excelentného na to, aby to fungovalo. Európska únia a ani komisia nemá žiadne riešenie a také Francúzsko či Nemecko má oveľa väčšie problémy so svojimi minoritami a onedlho majoritami. Skôr mám pocit, že chcú riešenie od nás, aby ho mohli uplatniť sami u seba. Stovky rokov sa situácia nijako nezlepšila a nie je určite problém deťoch, tabula rasa nepustí, ale je problém v tupých rodičoch a spoločnosti, že im to dovolí. Komunizmus dosiahli dve triedy a to práve neprispôsobiví občania a multimilionári, v duchu hesla každému podľa jeho potrieb a stredná vrstva nech skape.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Maximilian Krah, Nemecko, AfD, eurovoľby

Nemecko zatklo muža za špionáž pre Čínu, odovzdával informácie z europarlamentu. Peking reaguje

23.04.2024 12:00, aktualizované: 12:11

Spolková generálna prokuratúra tvrdí, že sledoval aktivity čínskej opozície v Nemecku.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3896753x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Archív