Založ si blog

Ak by som mal pripraviť inváziu

Urobil by som ju presne tak, ako nám práve prebieha pred očami. Dejiny sa opakujú a Rimania sa nepoučili z pádu tisícročnej ríše, keď povolili vstup germánskym kmeňom na ich územie. Rím bol už síce na úpadku morálky, obranyschopnosti, kultúry či myslenia a bolo len otázkou času, kedy padne a neodolá novým agresívnym kmeňom.
Denne máme možnosť vidieť prísun stovky emigrantov, zväčša mladých mužov, bez dokladov, ale zato dobre oblečených s mobilmi a úsmevom, aký hádžu na belgických vojakov, ktorí im podávajú ruky.
Celý tento humbuk je možno filozofickým problémom konšpiračných teórií – tak obľúbené v niektorých ľudskoprávnych MVO a ich otvorenou náručou pre všetkých. Je jedno, kto to je. Nedaj bože, žeby náhodou začala s emigráciou aj India, Čína a Rusko. V takomto prípade sa staneme väzňami v našej vlastnej domovine. Nebude úniku. Zbrane sa dajú zaobstarať kdekoľvek a ak na tento systém, ktorý možno vymyslel ISIL, stredomorskí piráti a obchodníci s ľudským mäsom, tak zbohom zdravý rozum. Práve takí tu prichádzajú, ktorí by mali bojovať za slobodu doma. Európa nie je schopná prijať všetko, čo tu pristane a práve toto EP s EK podporujú a medzi nimi aj naši poslanci.
Vznikne 200.000ová armáda rozložená v rôznych častiach Európy, ktorá môže kedykoľvek vyvolať kdekoľvek nepokoje. Je to iba ročná kvóta emigrantov. Čo bude nasledovať, ak sa ich predstavy nesplnia? No sú podstatne lepšie pripravení na vojenské konflikty a gerilovú vojnu, pretože mnohí nič iné robiť nevedia. Prečo im nedať prisahať na Bibliu a dať odrecitovať „Otče náš“, ak je prenasledovaný kresťan, mal by to vedieť a nemal by s tým mať problém.
Ale je tu naozaj tá možnosť, že začne emigrácia aj z východu a čo potom? Vytlačíme ďalšie peniaze? Kam emigrantov dáme? Ako ich rozpoznáme, ktorí sú vojnoví utečenci a ktorí ekonomickí?
Jedna z teórií je: čo ak je to celé zorganizované EÚ kvôli lepšej kontrole samotného domáceho obyvateľstva? Bude zabezpečená naša bezpečnosť s čipmi, kontrolované bude úplne všetko. Síce už to je – internet, banky, telefóny. Proste všetko pre našu „bezpečnosť“, aby sme náhodou nemali iné myslenie ako Veľký brat. Dôvodom kontroly budú demonštrácia za a proti, možné rasistické útoky z oboch strán atď…
Otázka je, či sa invázia začala, alebo naozaj sú všetci emigranti ohrození? Nemajú len ružové okuliare o nekonečnom bohatstve EÚ? Samotná únia náhodou nepodporuje terorizmus, obchodovanie s ľudským mäsom, pirátstvo a vlastne prevádzačskú mafiu? Možno je to fikcia či filozofická úvaha o tom, čo môže nastať. Možno máme naozaj málo informácií. Jedno je však jasné. Žiadnych emigrantov neprerobíme behom mesiaca či dvoch, ani v priebehu roka. Majú svoju kultúru, svoje zvyky a svoje zákony. Budeme akceptovať ich zvyky a obyčaje, alebo sa prispôsobia európskemu obyvateľstvu? Aké vlastne je? Máme vlastne ešte svoju kultúru či zvyky, alebo sme už stratili akúkoľvek hrdosť k sebe, rodine, národu? Nedá sa donekonečna len podporovať prisťahovalcov, hlavne ak si nevieme poradiť ani s našim neprispôsobivým obyvateľstvom. Jedno je isté, je nutná rekodifikácia zákonov a ich zjednodušenie. Je nutná vymožiteľnosť práva, ale prioritne je potrebné uzákoniť etické kódexy spoločnosti. To je to, čo tu chýba v školách, v spoločnosti, v médiách či v politike. Možno to je fikcia, filozofický názor či konšpirácia, ale je to môj názor na súčasný vývoj.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897572x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív