Založ si blog

Postupuje Merkelová podobne ako Hitler?

Máme demokraciu a slobodu prejavu, ktorej sa neustále strihajú krídla. Po Brexite sa nič mimoriadne nestalo a to je hrozba pre EÚ. Čo je však horšie, Hitler si vytvoril nepriateľa v podobe Židov, komunistov a postihnutých. Merkelová ako šéfka najsilnejšej ekonomiky v EÚ si nemohla dovoliť vybudovať vnútorného nepriateľa tak ako Hitler, a tak si ich pre istotu priviezla vo forme utečencov, ktorých ešte aj sama pozvala do EÚ. Podobne ako pred vojnou sa ZSSR a Nemecko dohodlo na dodávkach surovín. Tak teraz si Nemecko zabezpečuje prílev nerastných surovín z Ruska samostatnou vetvou.
Čo môže nasledovať? Provokácie zo strany utečencov sú na dennom poriadku. Silové zložky štátov, tieto „malé“ priestupky prehliadajú a občania sa dostanú k správam, až keď sa to prevalí na internete. Bude sa čakať na prvý výstrel či nespokojnosť „domorodcov“ so situáciou a eskaláciou napätia v regiónoch, kde sa nastolí stanné právo, respektíve absolútna kontrola webu, nezávislých médií atď.. Nastane zatýkanie či šikana konšpirátorov či iných slobodne mysliacich ľudí. Ukončí sa činnosť nezávislých časopisov, televízií či stránok. V podstate je potrebné už len nájsť podľa šablóny nejakého holandského komunistu, ktorý podpáli Reichstag a prevziať moc. Nič nové. V Bruseli sa to už podarilo a EÚ je už iba bábkou v rukách veľmocí. Situácia sa však začína vymykať z rúk a ľudia si začínajú uvedomovať tento diktát, ktorý je čím ďalej tým viac neznesiteľný.
Finančný sektor to bude len podporovať – teda diktatúru, hlavne veľké firmy a nadnárodní hráči začínajú strácať vplyv, moc a s tým súvisiace financie, ktoré ECB tlačí a tlačí a tlačí.
Neustály pád papierových peňazí, ktorých hodnota padá strmhlav dolu tomu len napomáha. Bohatí sú bohatšími a chudobní nebudú mať ani na dôchodky a na prežitie. Stredná vrstva sa likviduje nielen u nás, pretože u nás sa už spoľahlivo zlikvidovala.
Príliš dlho sa v Európe dobre žilo. Mnoho ľudí odskakuje od materiálneho života a hľadá inú cestu a to sú veľmi nebezpeční slobodomyseľní jedinci, ktorí musia byť umlčaní. V súčasnosti už nepotrebujete fyzicky likvidovať človeka, úplne postačuje klávesnica „delete“ a máte to. Budete vymazaný z banky, občianskeho registra, poistenia…….
Trochu katastrofická úvaha, ale aj takýto scenár je možný. Lokálne konflikty, neustále zvyšovanie napätia a strachu v obyvateľoch. Kde je pohodlné cestovanie spred piatich, šiestich rokov? Kde ostala bezpečnosť a dodržiavanie zákonov? V súčasnosti sa majú dobre len dve skupiny a to neprispôsobiví občania a oligarchovia. Tieto dve skupiny dosiahli komunizmus v pravom slova zmysle – každému podľa jeho potrieb. Problémom je, že na tieto dve nenažrané parazitické skupiny musí prispievať práve stádo pracujúceho ovčieho národa.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3892596x
Priemerná čítanosť článkov: 6054x

Autor blogu

Archív