Založ si blog

Bonaparte bol fašista a Sváka Ragana musí RTVS stiahnuť z vysielania

A ak náhodou Bonaparte fašista nebol, tak určite bol aspoň xenofób a ak ani to nie, tak niečo určite nájdeme. Nevadí, že Francúzi ho majú za národného hrdinu. Vlastne vadí, Francúzom a Nemcom sa na históriu, ako hlavných nositeľov a pilierov EÚ siahať nemôže. Nesmieme zabudnúť zakázať ani Julesa Verna. Jeho knihy je potrebné spáliť, filmy zakázať a všetky námety zničiť.
Nesmieme zabudnúť ani na hudobný priemysel a klasikov, napríklad Wagnera. Zakázať, označiť za neprijateľné a zničiť.
No najväčším zlom sú určite filmy ako Sváko Ragan či Vianočné oblátky či Slovácko sa nesúdi. Jednoznačne sa tu zosmiešňujú cigáni, nabáda sa v nich ku korupcii, podvádzaniu a k iným zločinom voči menšinám či iným skupinám obyvateľstva. Dokonca sa tu ukazujú pohanské zvyky prepojené s kresťanstvom. Ako sme to mohli len dovoliť!
Už ani nevravím o Vianočných oblátkach, kde sa jednoznačne presadzuje kresťanský charakter Slovenska a jeho obyvateľov a k nemu by som priradil aj otrasný, propagačný komunistický film Zem spieva, ktorý dáva do popredia slovenský folklór a zabúda na menšiny či minority a nie je vôbec politický korektný voči černochom či Afroameričanom, aziatom, indiánom, skupinám LGBT či ostatným skupinkám, ktorých vôbec film ani nespomenie. Jednoducho hrôza.
Zabudol som na kostoly a hlavne stredoveké, veď okrem troch kráľov a aj to iba jeden z nich je čierny, nemáme na oltároch žiadne iné zastúpenie minorít. Jednoducho zničiť, zatvoriť a nevpustiť tam nikoho – ani turistov, pretože jednoznačne v nich dominuje biela rasa.
No aby som nezabudol ani na našich západných susedov a to na Divadlo Járy Cimrmana, ktorý bude asi v najbližšej dobe zvolený za prezidenta Českej republiky. Toľko narážok až výsmechu, čo toto divadlo produkuje nie je snáď už ani možné, jedine ak by sme k nemu ešte zaradili Radošinské naivné divadlo.
Jednoznačne, ak chceme byť politicky korektní, musíme zakázať humor a vlastne aj smiech. Sú to spoločenské prežitky a naša spoločnosť sa bez nich zaobíde. O irónii či kanadských žartíkoch už nemôže byť ani reči, jednoznačne by sa mali dať zároveň s fašizmom či nacizmom. Orwell, Huntington, Froom, Nietsche, Demokritos, Sokrates …. zakázať, spáliť a najlepšie úplne všetkých spisovateľov, hudobníkov, filozofov, ktorí nie sú politicky korektní a dovolia si mať nejaký svoj vlastný názor! Je ich potrebné vymazať z histórie! Budem potom v kľude konštatovať, že nič také tu nie je, nebolo a nebude!
Slovensko začalo ne-existovať až po vstupe do NATO a EÚ, dovtedajšiu históriu je nutné zabudnúť, zmeniť a zapísať podľa súčasného diktátu vládnucej triedy.
Iste, je to blog napísaný so značnou dávkou irónie, ale aj takto to môže dopadnúť po až neskutočnom zneužívaní slov ako fašizmus, netolerancia, xenofóbia či rasizmus. Spomenuté filmy či filozofov, spisovateľov obdivujem a mám veľmi rád. V súčasnej dobe nie je nič jednoduchšie ako označiť nepohodlného človeka, ktorý má svoj vlastný názor za fašistu či rasistu, alebo xenofóba či antisemitu. Návrat do doby temna? Omyl. Už sme v dobe temna, keď sa za názory prenasledujú ľudia. Namiesto otvorenej diskusie priame odsúdenie!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894516x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív