Založ si blog

Hlina má občas pravdu, prezident Kiska je na odpis a Kotleba nemusí robiť vôbec nič

Nuž, toľko udalostí, čo sa teraz prihodí temer každý deň, že človek nestíha ani len zverejniť svoj názor a už ich prekryjú iné udalosti. Zlodej kričí – chyťte zlodeja. Slniečkárom vôbec nevadí prispôsobovanie si účtovníctva svojich obdivovateľov, študentíkovia už prestali kričať, že skutok sa stal. Už ani „akože“ a „vlastne“ nemajú informácie. Zopár si ich pomýlilo neziskový sektor s podnikaním a dá sa v tom pokračovať. Súčasný politický marazmus nemá východisko. To by sa našlo len pri totálnej výmene politických štruktúr. Ľudia sú znechutení dianím.
Znovu sa nám objavia blogeri a kandidáti, ktorí svoje riešenia ponúkajú pred voľbami. Po voľbách už len zdochol pes. Jedna vec je však milá pred voľbami, sem tam sa opravia chodníky, hoci väčšinou ide o potemkinovskú opravu.
Hlina ma dokonca prekvapil a vypálila z neho celkom dobrá myšlienka. Naozaj by nemali mať členovia komisie perá rovnakej farby ako sú perá, s ktorými krúžkujú občania svoje hlasy. Naozaj potom môžu vznikať rôzne špekulácie o neplatnosti hlasov či manipulácie s hlasovacími lístkami. Za túto úvahu má Hlina u mňa plus.
No a teraz ku Kotlebovi. Vážení občania, ja naozaj neviem v akej republike to žijeme, kto je kým platený, ale Kotleba ani prstom nemusí pohnúť a je všade. Nie jeho propagáciou či kampaňou, ale propagáciu médií, prezidenta Kisku, Danka, Fica, všetkých pravicových strán, ale hlavne totálnou bezmocnosťou vládnych aj opozičných strán správať sa zodpovedne, čestne a bez okrádania občanov. Vznikne nový protestný hlas, ktorý ešte prekvapí verejnosť a hlavne politické špičky.
Naozaj Kotleba nemusí robiť vôbec nič, celú kampaň za neho robia jeho protikandidáti. Počul som aj názor, že za všetko môže jednokolová voľba, pretože je to nedemokratické. Práve naopak, je to jediné možné riešenie a dokonca by som to rozšíril aj na prezidentské voľby. Nedemokratické je práve riešenie dvojkolové, ak je mi vnucovaná voľba, ktorú nechcem! Prečo by som si mal vyberať z dvoch kandidátov, medzi ktorých nepostúpil môj favorit?

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897734x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív