Založ si blog

Dzurindova vojna, EÚ v predvojnovom stave, politické procesy a Radičová fyzicky odstraňuje

Tak sme sa pomaly dožili liberálnej diktatúry. Je to veľmi veľa podobností s minulosťou. Hitler zaútočil na Poľsko fingovaným útok. Československo vydal západ po Mníchovskej zrade napospas nacistickému Nemecku. Len ZSSR nám chcelo pomôcť, to sme však veľkodušne odmietli.
No teraz humanista a mužíček od železnice vyzýva k ataku na Rusko. Nuž, ak sa mu chce začať vojnu, nech si začne, ale on sám a jemu podobní vojnoví štváči. Ja nechcem žiadnu vojnu ani tú humanitárnu, ako zaviedol Havel. V živote by som nepovedal, že budem aj ja šíriť odkaz, že chcem svetový mier. Takú samozrejmú vec a predsa tak krehkú.
EÚ na čele s Britániou sa doslova šalie a ide vyhostiť veľvyslancov ruských ambasád. Takto nejako sa vyhlasuje vojna, aspoň tá studená. Potom si už len stačí zobrať obchodnú vojnu Číny a USA a už to fičí. Práve to bola pre Japoncov primárna príčina, prečo sa pridali na stranu Hitlera a to kvôli obchodnej vojne, zradenie Číny zo strany západu a okupácia Číny Japonskom. USA dlho zastávalo názor pštrosa a hlavu strkalo do piesku, pretože všetko vyhovovalo ich obchodu.
Theresa Mayová doslova chytá hystériu a znovu sú tu nejaké obete, ktoré je potrebné ukázať na verejnosť, najlepšie je obviniť Rusko a vyvolať Satana vojny. Európe asi chýba tretia svetová. Znovu nás zaťahujú do svojho finančného konfliktu. Radšej by namiesto zbraní postavili v Afrike školy, či odsoľovačky na vodu. Lenže to nie je až tak výnosné. Na vojne sa najlepšie zarába.
Ak chce Dzurinda vojnu, nech ide, narukuje do armády a prihlási sa do Afganistanu, Iraku, Sýrie, Líbye či iných mierumilovných misií, za ktorými stojí EÚ a USA. Je ľahko kecať z kancelárie, ale bol by som na neho zvedavý, aký by bol z neho hrdina. No a takto by som tam šupol všetkých týchto vojnových štváčov. Ľudia už majú toho štvania dosť. Najradšej by som zabil vojnu, ale to sa asi nedá. Práve Dzurinda povolil humanitárne bombardovanie Srbska.
Súčasní mocipáni si vytvorili nového nepriateľa – Rusko. Nie ISIL, atentáty, ktoré sú už temer pravidelné. Je potrebný väčší nepriateľ. Viditeľný a hlavne ktorý je mimo našich krajín, pretože „isiláckych inžinierov“ si tu pozvala pani Merkelová sama a tá predsa chyby nerobí, podobne ako celá EÚ.
Začíname už aj s politickými procesmi a názory sa začínajú trestať. Sloboda slova je v konečnej fáze a začína sa obdobie diktatúry. Čítame si vypracované profily „expertov“ na ľudí, ktorí nevyhovujú správnemu názoru.
Kto nejde s nami, je proti nám! Aj takto by sa dal charakterizovať pripomienka Radičovej o fyzickom odstránení zhnitých jabĺčok. Berie sa už len jeden správy názor, iné nie sú prípustné? Kam sme sa to dostali, že je v ľuďoch a novinároch až toľko nenávisti voči iným názorom?
Masíruje sa tu neskutočnou propagandou. Dostali sme na hranu. Ako by som parafrázoval citát z jednej knihy – Vojna nemá ženskú tvár – skutočne je potrebné vojnu zabiť!
Nacisti mali za nepriateľov Židov, vymyslená propaganda, procesy atď. Súčasná EÚ elita má za nepriateľa Rusko a už aj Čínu. Svet sa začal polarizovať, nadvýroba je priam neskutočná, spotreba sa začala znižovať a začali sa hľadať nové možnosti zvyšovania produkcie od tlačenia peňazí, získavania pôžičiek, zrušenie naftových motorov…

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

povina, krízový štáb

V okrese Kysucké N. Mesto vyhlásili mimoriadnu situáciu pre medvede

23.04.2024 09:56

Rozhodol o tom krízový štáb, ktorý zvolali pre nedeľňajší útok medvedice na 34-ročného muža v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce.

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3896697x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Archív