Založ si blog

Peniaze dochádzajú, je čas na vojnu

Jemen je na pokraji kolapsu. Vyvražďovanie zo strany Saudov krásne pokračuje, Francúzi veselo predávajú zbrane Saudskej Arábii, jednej z krajín, ktorá si so žiadnymi ľudskými právami starosti nerobí. Veľmi mi to pripomína podporu iránskeho šacha a následnú revolúciu, s ktorou nejako západ nerátal.
USA sa rozhodujú, či zaútočia na Sýriu za trápny chemický útok, ktorý Asad vôbec nepotreboval. No na druhej strane veslo zaútočil Izrael na základňu v Homse a čuduj sa svete, nikto na neho nejde útočiť. V Palestíne bolo zastrelených niekoľko desiatok Palestínčanov a to znova nikomu nevadí. To sa môže.
Škripaľová obžila a prepustili ju bez akejkoľvek ujmy. Škripaľ je už tiež mimo ohrozenia. Vôbec sa už nevie, čo za chemická látka bola použitá, ale základná vec, že bolo obvinené Rusko, ktoré to môže mať úplne v…
USA začalo obchodnú vojnu s Čínou a to čírou náhodou vtedy, keď Čína nahrádza petrodolár petrojuanom.
Spojené štáty aj s SA chceli zničiť ruskú ekonomiku nízkou cenou ropy. Neuspeli a sami sa dostali do obrovských problémov, kedy bridlicové ropné produkty akosi nestíhali.
Nie je čudo, že sa Rusko vzdáva západných hodnôt, samé klamstvo, útoky, podvody. Rusko ani Čína už nemajú čo získať zo západných hodnôt. Časť Európy a Ázia pravdepodobne pôjde svojou cestou už bez nás.
Francúzsko, Británia či Spojené štáty už nemajú žiadnej hanby, podporujú diktatúry, ktoré im vyhovujú a nakupujú zbrane za doláriky. Dejiny sa opakujú. Facebook síce priznal špehovanie, ale vlastne nič sa nestalo, veď obvinili Rusko. Tak to pokračuje, až je to absurde komické. Vojna už začala, len my sme si to ešte neuvedomili. Teda ako kto. Vojnoví štváči ako Klus, Dzurinda, Šebej a už aj Sulík, ktorý nechce trhať partu atď… Čo sú to za ľudia, čo bažia po krvi?

Peter Pellegrini si pripísal ďalšie P, Matovič ďalší prúser a Šimečka je asi podľa jemu vlastnému humoru d. .. l.

16.06.2024

Máme nového prezidenta, ktorý si pripísal ďalšie P k svojmu menu. Už bude navždy Prezident Peter Pellegrini. Prejav bol možno podľa niektorých dlhý, ale fakt bol dobrý a lepší som jednoducho nepočul. Darmo sa Shooty zhovadil so svojou karikatúrou, ide len v deb…ných intenciách Denníka N a jeho redaktorov. Začnem asi používať slovník týchto pseudonovinárov, veď to [...]

Republika možno prekvapí a obrovský omyl PS a ich „viery“ v novinársku slobodu

28.05.2024

Ďalšie voľby sú predo dvermi. Bude to tvrdý súboj PS verzus vládne strany. Ako by to mohlo dopadnúť? Zastávam názor, že čiernym koňom by mohla byť Republika. Ono SNS tak trošku nudí a hlavne predseda je skôr už zlúčený so Smerom. Preto voliči skôr budú inklinovať v eurovoľbách k Republike ako k SNS, aspoň tí z tzv. národného spektra. Uvidíme či sa podarí spojiť [...]

Zmierenie, tolerancia, alebo konečne zrušenie anonymity na fórach? Mimochodom, pamätám si veľmi dobre slová Radičovej na jednej besede.

18.05.2024

Stali sme sa opäť jedineční a na chvíľu počul o nás celý svet. Teda celý, taká Južná Amerika či Afrika, alebo Oceánia to má … Stalo sa niečo hrozné a prekročili sa akékoľvek červené čiary. A áno, podieľali sa na tom aj médiá, aj neoliberálne skupiny. Bol prípustný len jeden názor a to ten ich. Nevravím o hlúpostiach tzv. plochej Zemegule. Čo však musia [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do paláca odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 08:55

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 646
Celková čítanosť: 3931667x
Priemerná čítanosť článkov: 6086x

Autor blogu

Archív