Založ si blog

Otvorený list premiérovi Petrovi Pellegrinimu

Vážený pán premiér, aj niektorí z nás by chceli byť pri vašom rokovaní s reprezentantmi za Slušné Slovensko. Sme predsa tiež občanmi Slovenskej republiky a máme plné právo sa zúčastňovať takýchto debát. Sme názorovo odlišní od politických strán aj od organizátorov protestov a chceme sa zapojiť do obrodného procesu v spoločnosti.
Máme návrhy, radi diskutujeme a dokonca aj argumentujeme. Organizátori za slušné Slovensko nereprezentujú celé Slovensko a konečne by sme si to mohli vysvetliť zoči-voči.
Môj názor na celú vec je nasledovný. Reprezentanti Za slušné Slovensko veľmi často prezentujú, že zastupujú celé Slovensko. No mňa nie a tisícky ľudí tak isto nie. Mám právo na informácie z prvej ruky a zapojiť sa do debaty, ak sa to týka aj nás ostatných, ktorí majú v úcte ústavu, systém a poriadok. Neprotestujem na ulici, ale snažím sa konštruktívne riešiť problematiku, ak už máme tú demokraciu, tak prečo si nevypočuť aj tretiu stranu?
Osobne nie som v súčasnosti pod žiadnou politickou značkou a tak isto aj ostatní možní účastníci. Preto vás žiadam o účasť na spomínanom stretnutí dňa 10 mája. Sám som zvedavý na diskusiu a ako sa vyvinie.
Ťažko potom niekomu veriť, ak sa takéto diskusie nedostanú na verejnosť.
S pozdravom Ing. Gabriel Huraj

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894965x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív