Založ si blog

Prezliekanie na školách, protesty mládeže za životné prostredie a schizofrénia SaS

Po extrémistickom kúsku Emilka, ktorý by likvidoval každý iný názor po vzore Radičovej, najradšej fyzicky, sa nám tu objavila nová aktivita, ktorá si zaslúži zlatú malinu. Tak som vôbec uvažoval o tejto aktivite prezliekať sa do šiat iného pohlavia, čo tým vlastne chceli aktivisti povedať.
Typický príklad absurdity predviedol poslanec Ondrej Dostál či kauflanodvý predajca zbraní Galko. Jeden nahodil nejaké ženské doplnky, len aby sa spropagoval. Druhý prirovnával tento počin ku stužkovým, karnevalom či iným zábavným podujatiam. Začnem od experta na zbrane a obchod Galka. Nuž, pán poslanec, ste úplne mimo, ak si myslíte, že na stužkových či karnevaloch ide o vcítenie sa do kože druhého. Ide prioritne o zábavu a tak povediac skôr opak, teda urobiť si srandu sám zo seba a ukázať ,aké blbé by to niekedy bolo, ak by sa prezentovali ako opačné pohlavie.
To vám asi pri vašich vyjadreniach nedošlo.
Dostálovi stačí jedna handra cez seba a klobúk na hlavu a už sa cíti ako žena! No tak to srdečne gratulujem! Ak len toto stačí k zmene pohlavia a vcíteniu sa do kože iného, tak už nám medicínu ani psychiatrov či psychológov vôbec netreba. Nehovoriac o tom, že takýmito doslova stupídnymi aktivitami poškodzujú práve túto menšinu. Dosiahli sme vrchol poznania! Už nerozhoduje pohlavie ani myslenie ani rozličná funkcia organizmov, už nám stačí len prezliecť šaty! Takto jednoducho si to predstavujú stredoškoláci z daného gymnázia. Myslím, že učitelia biológie by sa mali zamyslieť nad spôsobom vyučovania a prezentácie rozdielnych pohlaví. Zjavne to ich žiaci nepochopili.
Len by som bol zvedavý, či mali prísť chlapci v šatách a lodičkách o fyziognómii tela asi nie je potrebné hovoriť. Jednoducho to tam hore a dole máme iné a dokonca aj hemisféry v mozgu sú prispôsobené na iné myslenie, teda prezliekaním sa do kože iného pohlavia určite nedostaneme.
Teraz k druhému extrému. Mládež sa nám rozhodla protestovať. Protest teraz spustila Švédka, ktorá si pre cenu pre istotu priletela priamo do Bruselu poslúžila ako PR uvedomelej mládeže a tým to skončilo. Čo takto vážená mládež, pozrieť sa na seba. Len také rifle – cca na výrobu sa spotrebuje vyše 700 litrov vody, ktorá sa kontaminuje, čo takto nemeniť každý rok mobil, ktorý doslova likviduje životné prostredie, čo takto sa postaviť pred obchody a žiadať návrat sklenených vratných fliaš namiesto plastu. Ozaj, čo takto ísť protestovať do lesov, kde výrobová mafia pokračuje v likvidácií našich lesov. No a ešte lepšie, čo takto každý týždeň vysadiť stromčeky a starať sa o nich? Ozaj, a čo takto prejsť na prírodné tkaniny nefarbené a u nás produkované? Jaj, zabudol som, textilné fabriky sme prakticky zlikvidovali, pretože mládež a nielen ona má rada značkové veci z nadnárodných reťazcov, ktoré často využívajú aj detskú prácu? Ozaj, a čo takto ignorovať výrobky, ktoré obsahujú palmový olej či iné suroviny pochádzajúcich z pralesov?
Čo takto znovu zaviesť zber druhotného odpadu na školách? Pripadalo by vám to nedôstojné? Vážená mládež, protestovali ste proti niečomu, ale riešenia ste neponúkli. Iste, štát doslova humpľuje prírodu a my tomu adekvátne sekundujeme.
No a teraz k tej schizofrénii SaS. To, čo predviedol Sulík s Nicholsonovou, sa ani ináč nedá nazvať. Na jednej strane ide Sulík bojovať za slobodu slova a názoru a hneď za ním ide Nicholsonová okamžite nálepkovať, kto má správny názor a kto nie. Vôbec neviem, či si tú tlačovku pozreli a už vôbec netuším, na čo mala slúžiť, ak na to, aby poukázali na rôzne smerovanie v strane, tak to sme už pochopili. Budú viesť podobnú politiku ako Smer, niečo iné v Bruseli a niečo iné budú hovoriť na Slovensku. V Bruseli budú ortodoxní neoliberáli a na Slovensko sa pomaly vyrovnajú kotlebovcom? No, kto ho vie, ak náhodou ĽSNS zrušia.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897549x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív