Založ si blog

Čaputová prezidentkou len progesívcov na čele so Stankem a Dostál požiadal Ukrajinu

Ešte žiaden budúci prezident na Slovensku nedokázal spôsobiť tak veľa prešľapov pred nastúpením do funkcie. Konkuruje už len Kiska ako dosluhujúci prezident novej politickej strany. Ten už kašle na to, že má byť prezidentom Slovenska. Už len si polieta, spropaguje nejako tú novú svoju stranu a má to za pár. Svojej nástupníčke už našiel kútik na intenzívny kurz anglického jazyka, na ten ruský už čas neostane a tak bude musieť poopraviť životopis. Čaputová akosi nemôže zabudnúť na PS a tak ide ako nezávislý kandidát všetkých Slováko pozdraviť na zjazd strany len tých svojich, progresívnych. Preferencie sa prepadávajú a to ešte nezačal ani jej mandát. Bude to veľmi podobný produkt ako Macron. No a Kiskovi okrem množstva problémov sa pridal ešte ďalší. Po zopár pohárikoch to dal na slušňáka Stanke. Zobrať mu rád Ľudovíta Štúra či nezobrať? To je otázka pre slušného prezidenta? Každý, kto si sadne za volant podnapitý si jednoducho nezaslúži žiadnu zhovievavosť. Slota, Cuper atď. Moc im veľmi stúpa do hlavy a v dôsledku arogancie ožranov za volantom sú nešťastné mnohé rodiny, ktoré stratia svojich blízkych.
Ešte upozornenie pre východniarov, vraj nás navštevuje prezident Kiska a tak na internete ľudia upozorňujú, aby ste si pre istotu išli skontrolovať listy vlastníctva. To len tak pre info.
Som zvedavý aj na Dostála, či po tom svojom prezliekacom cirkuse sa spýtal svojich kamarátov, ktorí mávali ukrajinskými vlajkami na Slavíne, kedy nám vrátia tú Zakarpatskú Rus. Bola to klasická ukážka krádeže územia vtedajším ZSSR. Dostál ešte nedostal o tomto informácie. Nejako mlčí. Bola to do neba volajúca anexia. Myslím si, že sa nejako nepýtali ani len obyvateľov, kde by chceli ostať – či v ČSR alebo ZSSR. Pán Dostál, čo takto odpovedať aj na túto anexiu? Pritom toto územie nikdy nepatrilo Ukrajine. Podobne ako Kosovo patrilo vždy Srbom. Pán Dostál, čo takto vrátiť Kosovo Srbsku? Prečo ste tam nemali srbskú zástavu? Už vôbec nevravím o absurdite tejto akcie.
Už len jedna poznámka, držím palce našim hokejistom, aj keď budem rád, keď nevypadnú, čakať sa od nich veľa nedá, ale nádej je tu vždy. Len akosi tú nádej nedokážeme poslednú dobu nikde chytiť za pačesy a uniká nám ako úhor.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898260x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív