Založ si blog

Čaputová klame, Truban a Beblavý, prosím, netočte už videá a odkaz Grete

Toľko gýču a doslova násilného humoru a to niekedy doslova, ako táto dvojka predvádza vo svojich „umeleckých“ dielach, sa len tak často nevidí. Nepoviem, keby robil jeden propagáciu a na 5g bieleho a druhý na prestupy v politických stranách, to by som im aj uveril. No táto post PS produkcia je totálna katastrofa. Ani len do hviezdnej roty nepatria. Jednoducho by si mali priznať, že nie sú hercami a nikdy nebudú a preto s touto trápno-šou by mali radšej pre svoje dobro skončiť. Pomaly už zľudoveli prezývky ako „biely turban za 5“ a či „miuko všestranný“. Aj to je tvorivosť internetu. Aspoň pobavia prezývky či irónia, ktorú doslova ponúknu všemocnému webu, ak už nepobavia hereckými výkonmi na úrovni podpriemerného programu na stužkovej.
Ďalšou oceňovanou hviezdou je alarmekologička Greta. Milá Greta, stala si sa produktom mediálnej reklamy. Žiadaš vlastne čo? Nemal by každý začať od seba? Trebárs, že švédska IKEA bude vyrábať z odpadov a nebudú rúbať kvôli ich zisku slovenské lesy? Trebárs, že každý študent namiesto protestu vysadí strom, alebo začne používať a obliekať sa do prírodných materiálov?
Zbytočne sa obúvate do Číny a nezmyselne všetko vzťahujete na CO2. Greta, CO2 dýchajú stromy a je to pre nich životodarný plyn ako pre nás kyslík, ktoré tieto rastliny, stromy či riasy produkujú. Tá úplná panika okolo CO2 je len hľadanie nepriateľa, ktorý ani fakticky neexistuje. Začnite zalesňovať, menej spotrebovávať, viac duchovne a nie materiálne žiť a príroda sa odmení.
Totálna devastácia prírody nastala práve spriemyselňovaním krajiny od cca 18. storočia, dokonca ani vtedy to nebol až taký problém, ale určite sa storočie pary stalo štartérom a toto sú len následky. Prvá či druhá svetová vojny nenormálne decimovali krajiny. No a čo také vulkány? Ten ak vybuchne, tak uvoľní také množstvo plynov, že celá doprava je len percentom či promile produkcie skleníkových plynov. Nadprodukcia a automatizácia je problém a s tým súvisiaca pohodlnosť ľudí, ktorí nebudú nakupovať v skle vodu, pretože je to ťažké a musí sa to vracať. Bezobalové potraviny nie sú populárne, tak ako kedysi. Ešte aj čokolády balia do plastov a sú pekne nainfikované palmovým olejom. Kto za to môže, že sa rúbe brazílsky prales? Nenažratosť ľudí, ktorí majú alternatívy.
Začnite radšej investovať do odsoľovacích zariadení a dajte pitnú vodu Afrike a migranti nebudú mať už žiaden dôvod, okrem toho ekonomického utekať do Európy. Toto sú riešenia. No a keď som videl tých vedcov, ktorí sa predbiehajú, ktorá teória je lepšia, tak som si pomyslel, asi sme na tom horšie v oblasti myslenia, ako som predpokladal. Bača „Ondrej“ či hocaký gazda má lepšie zmýšľanie ako tucet vedcov, ktorí študujú, aký list je naviac reprezentatívny na dube (aj keď sa to zdá, že je to fantázia či irónia, ale nie je). Oni toľko myslia, až idú protestovať proti globálnemu otepľovaniu. Radšej by išli protestovať za zdravú krajinu a prírodu. Negatívne protestovať proti niečomu je vždy horšie ako protestovať za niečo. To už vravela matka Tereza. Nie protestovať proti vojne, ale protestovať za mier. Nie protestovať proti potratom, ale protestovať za život. Iste sú výnimky, ale tie sa dajú veľmi pekne a rýchlo poriešiť.
No a k Čaputovej, tá sa už jasne prezentovala, že nie je a nebude prezidentkou všetkých Slovákov, ale len tej subliberálnej a neoliberálnej časti. Dokonca si už dovolila aj nazvať naše zriadenie liberálnou demokraciou. Odkiaľ berie toľko múdrosti, že už nám tu podáva liberálny diktát. Pani asi nečítala Huntingtona a jeho odpoveď na liberálne dielko Fukuyamu. Teda Stret civilizácií verzus Koniec dejín. Obe som si prečítal a argumenty sú jednoznačne na strane Huntingtona. Liberalizmus je ako komunizmus nedosiahnuteľný. Jednoducho, pani prezidentka slabo študovala, alebo je tak utopicky liberalizmom naladená, že okrem naučených fráz nie je schopná nič iné vnímať. Sloboda jednotlivca nikdy nemôže byť postavená nad úroveň spoločnosti.
Prezidentka odmieta debatovať či zúčastňovať diskusií v tzv. konšpiračných rádiách či dávať rozhovory pre časopisy či TV, ktoré jej nie sú po vôli. Jasné, že nie je prezidentka všetkých Slovákov, tak ako nebol Kiska. Začína sa neoliberálna diktatúra na všetkých frontoch od súdov cez políciu až po verejnú správu, zapojení „slušní herci“ s ešte „slušnejšími“ občanmi, ktorí na fórach púšťajú a nielen tam, také vulgarizmy, že by aj Bondyho fekálna poézia bola len miernym ironizujúcim odvarom.
To nám tu hrozí. Koniec demokracie a nastolenie politiky liberalizmu a doslova teroru v novej podobe.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895167x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív