Založ si blog

Čo si Kiska ešte požičia?

Nebudem písať, že ukradol, každý si urobí svoj názor. Poďme na to, prečo sa vlastne Kiska postavil za ľudí a nie pred ľudí či pre ľudí. Ono sa lepšie vystupuje spoza davu, to je pravda. Kandidátov si tiež pre istotu požičal bývalý prezident, ktorý nechcel zakladať stranu a ani nechcel kandidovať vo voľbách z iných strán. Niekoho mi hrozne pripomína.
Bývalý prezident, ktorého lietadlo prevážalo z Popradu do Košíc a ostala mu sekera za lety a ktorý v súčasnosti ide bojovať za životné prostredie. To nevymyslíš, to je Kiska.
Kiska, ktorý sa chcel spájať, no nikdy sa nespojil. Vidina deľby finančných prostriedkov je proste veľmi veľké lákadlo a lepšie je ho fasovať za ľuďmi ako pred ľuďmi. To platí aj pre tzv. národné strany, ktorých predsedovia svoje ego jednoducho neprekročili.
Najväčší prúser je asi prepožičanie si dizajnu zo záložne a volebné heslo od svojho sudcu Radačovského. Jednoducho Kiskovi poradcovia v oblasti PR sú úplne mimo reality a berú, čo vidia, veď stoja za ľuďmi a preto ich nevidno. Vlastne ich vidno – financie tečú jedna radosť, len ich bude potrebné nejako vrátiť sponzorom! No a tu je pes zakopaný. Prečo vlastne kandidujú strany, ak ich vklady do volieb sú často vyššie ako zisk? Chcú moc a prístup k financiám, to je ich motív. Čím väčšia kampaň, tým väčšie očakávanie na prevzatie moci a prebratie finančného kapitálu zo štátu.
Čo vlastne Kiska dokázal za svojej funkcie v roli prezidenta? Dokázal hrať, aj to veľmi zle. Neverím mu ani slovo. Celé je to len reklama s cieľom pokračovať vo svojej podnikateľskej činnosti z predchádzajúcich čias. Úžera, pozemkové kauzy, daňové podvody. Aký je rozdiel medzi ním a Smerom? Žiaden. Menší či väčší podvod je stále len podvod, akurát, že Smer bol pri koryte a mal väčšie možnosti. Mali sme možnosť vidieť, čo urobil Dzurinda so strategickými podnikmi, keď sa dostal k moci. Kto z mocichtivých nekradol, nech prvý hodí eurom!

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881384x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív