Založ si blog

Politickí zombíci Mikloš, Galko či Lipšic a totálny prepad tzv. národných strán

To, čo súčasná vláda predvádza a ako Matovič dokáže obhajovať človeka, ktorý zabil a mal sedieť v base, je priam neuveriteľné. Kde ostal akýkoľvek morálny kredit? Matelkovi už udrela korona do hlavy až tak, že mu nedochádza kyslík do mozgu? Vyťahovanie politických mŕtvol naspäť do politiky svedčí o jednej veci. Politickým stranám sa minuli ľudia. Nemajú jednoducho už koho dať, a tak sa obracajú na svojich bývalých kolegov. Som zvedavý, kedy prídu na scénu „skokani“ ako Krajcer a spol.. Miháľ sa dlho neohrial a radšej odišiel hneď na začiatku. Sulík asi ešte niečo dlhoval Miklošovi tak ho trepe kade tade do diskusie. Mimochodom, tá rovná daň nie je až taká svetoborná myšlienka a veľmi nezohľadňuje sociálnu štruktúru. Jednoducho, je iné platiť tú istú daň z milióna a z päťsto €.
Vraj sa Galko vráti odpočúvať rozhovory a predávať samopaly na ministerstvo obrany, či kde ho to uliali, po tom ako rozvrátil Demokratickú stranu a chcel sa stať asi jej predsedom.
Mikloš so svojou najväčšou privatizáciou strategických podnikov a doslova okradnutím Slovenska by mal byť iba tichučko niekde na Ukrajine vysedávať pri kvase a nie sa vracať do politiky. Takých ekonómov, čo nedokážu ani zariadiť, aby štátne podniky riadili schopní ľudia je na Slovensku viac ako dosť. Dostať zadarmo a potom predať a chváliť sa, koľko sme to vlastne prerobili a nie zarobili. Jedna ekonomická katastrofa a totálna neschopnosť viesť hoci aj živnosť. Títo páni by pravdepodobne nevyrobili ani jogurt, žijú len vo svete lacno kúpiť, draho predať, nabaliť sa a zdúchnuť bez akejkoľvek zodpovednosti.
Kdeže je ten zákon o hmotnej zodpovednosti politikov???
Teraz k tým presláveným tzv. národným stranám, ktoré úplne zlyhali vo voľbách a lídri nedokázali prekročiť svoj tieň. SNS, Vlasť …. a kopa menších strán a ich správanie je doslova katastrofou. Nedokázali priniesť žiadnu koncepciu, s ktorou by oslovili voliča. Bitie sa do hrude, aký som to ja Slovák, je priam zúfalým zakrývaním neschopnosti ponúknuť občanom reálny program. Orientácia na Rusko a nadávanie na USA z jednej strany a naopak neoliberáli to robia v tom istom garde, kde sa to už ako bumerang vrátilo aj progresívcom, sú len dve strany tej istej mince. Chýba normálna triezva politika a mnoho lídrov – teraz mám na mysli tých tzv. národných doslova balansujú na témach niekedy až pochybných a s tým chcú osloviť svojich sympatizantov. Atomizácia týchto strán nevyhnutne skončila na dne parlamentných volieb. Neschopnosť postaviť nových ľudí a dať na posty predsedov schopných lídrov s čistým štítom je niečo nepochopiteľné. Nie je možné priamo diskutovať a kritizovať politických lídrov a to z akejkoľvek strany. Ihneď vás radšej zo strany vysáčkujú. Chýba nám tu reálna politika a reálne ciele rozvoja Slovenska orientované na slovenských občanov. V medzinárodnej politike sme stále príliš zastrčení v niečom zad.u. V rámci národných strán je možná len spolupráca a nájdenie novej paradigmy zmeny systému, kde bude na prvom mieste občan, ktorý dodržiava zákony a nie oligarchia priemyselná či politická.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897843x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív