Založ si blog

Pozor! Dnes 1488 testovaných NAKA, kde si? Svetový pokus?

Tak neviem, či to je úmysel, alebo náhoda, ale takýto počet testovaných s číslom 1488 nemôže byť náhoda a to ešte na Coronu. No úplne super. Bola to kartelová dohoda testovaných, alebo úmysel práve v dni, kedy oslavujeme ukončenie druhej svetovej vojny, bez toho, aby sa spomenul ZSSR v príhovore prezidentky.
Rúška už pomaly miznú z ulíc. Ani len tie najmiernejšie predpovede o šírení epidémie sa nesplnili a ľudia už majú tohto strašenia vyše hlavy. Začalo sa už protestovať proti opatreniam v niektorých štátoch. U nás ticho, okrem osadových voličov OĽANO, ktorí požívajú v súčasnosti štátne príspevky vo forme potravín či testovania znova zadarmo.
Nejako celé toto mi nesedí, kedy sa za ropu platilo, len aby sa kupovala a v súčasnosti jej cena je cca 25 dolárov za barel. Nehnuteľnosti stále rastú a ľudia sa do nekonečna zadlžujú. Počet voľných pracovných miest len v USA má klesnúť o 20 miliónov a u nás cca o 100.000. Toto môže dokázať obmedzenie ekonomiky behom cca dvoch mesiacov? To nech vravia tomu, čo seno žerie. Aj keď bolo obmedzenie ekonomiky, nebolo to jej zastavenie a podľa prognóz a prevádzky priemyslu sa veľmi výroba nezastavila, tak maximálne na dva týždne až mesiac čo v lete môžu v pohode dobehnúť, pretože aj tak sa plánujú celozávodné dovolenky v lete a servis, čo mohli urobiť počas terajšej karantény. Celý tento bordel je podľa mňa humbug na zakrytie ďalšej svetovej ekonomickej krízy a pripadá mi to ako test na ľuďoch, ako sa budú správať počas nariadení, ktoré obmedzujú osobnú slobodu a koľko vlastne vydržia do začiatku protestov.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898003x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív