Založ si blog

Matelkovo ticho, alebo ako „obyčajný človek“ k 10 miliónom prišiel a iné absurdity dnešných dní

Tak nám premiér odprezentoval „ticho“ o tých manželkiných obyčajných 10.000.000 €. Len uvažujem, odkiaľ môže mať niekto obyčajný v hotovosti desať meliek, len na pobavenie sa a nevedieť o tom, kde sú. Toto si vraví „obyčajný človek“. Rodinkárstvo v jeho politickej strane je známe. Počet členov asi na dve autá a možno už len na jedno. Nemá ani len vlastný účet v banke, pretože výplata na ten „excelentný“ fond záchrany či ináč Matelkovo modré z neba.
Teraz si troška zakonšpirujem. Málokto dá svoje financie len na jednu akvizíciu, respektíve investíciu a väčšinou ich rozdelí na viacero položiek. Niečo v banke, niečo v akciách, niečo v nehnuteľnostiach a len málokedy také rizikové investície ako predstavovala menovaná firma, ktorá nápadne pripomínala pyramídovú hru. Po takomto mediálnom ataku, ako v súčasnosti rozbehol mediálny trh si daná firma môže ísť akurát pískať a investori tiež.
Teda premiérová manželka si len tak mirnix dirnix bez opýtania sa svojho nekompetentného manžela, ktorý nemá ani vlastný bankový účet, investuje desať meliek. Fúúú. To je iná silná káva „obyčajných“ ľudí, alebo pre obyčajných ľudí? Ak naozaj to bolo nepotrebných desať meliek, koľko má „obyčajný“ človek Matovič na tom manželkinom konte, pretože on aj svoju výplatu posiela na jej účet! Keď napadol Fica s tým účtom na Belize, nevravel náhodou o sebe? U neho je to také normálne. Danka obvinil z plagiátorstva, no sám nenapísal zo svojej diplomovky ani čiarku. Obviňoval ľudí z podvodov, ale sám optimalizoval účtovníctvo. Zlodej kričí – chyťte zlodeja? Teraz mu nejako do reči nie je.
Nehnuteľností má tiež za zopár meliek. Jaj! To vlastne nie on, to jeho manželka. Skutočne sa dá z reklamných novín zarábať toľko, že neviete kam s desiatimi miliónmi? To je aký super biznis! No možno že ani nie tak biznis, možno by stálo za reč trošku sa pošpárať v obchodných vzťahoch a kto koľko vlastne za tie reklamy platí. Možno je to jedna spojená nádoba a možno jedna obrovská megapráčka. Veď aj mafiáni najväčšieho kalibru mali legálne firmy na pranie peňazí a najlepšie sa im oplatili bary, práčovne, kasína, letecké spoločnosti atď..
To je skutočne len konšpirácia, stálo by však za to sa v tom pohrabať. My to nemôžeme, ale daňováci by mohli, alebo NAKA? Veď náš najčistejší Matelko sa nemá čoho báť, on nič nemá! Ozaj, ešte jedna konšpirácia. Spomeniem voľby, ako mohli získať 25% vo voľbách z pôvodných 5%? Nemohlo aj tam byť také menšie investovanie??? Veď naša menšina v tom mala jasno, koho voliť!
K úniku informácií o testovaných sa už nemá ani zmysel vyjadrovať. Čistý amaterizmus.
Covid sem, covid tam, nám už je to všetko jedno!!!! Macovid je jednou z ďalších trefných prezývok nášho premiéra. Myslím, že Danko nebude posledný, o ktorom sa vydá sarkasticko-ironická kniha.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881285x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív