Založ si blog

Nemám rád Bukovského, Matovič je svätec a kríza nikdy nebola a nebude

Takto by to mali možno napísané svedkovia Matelkovi vo svojich článkoch či blogoch. Ku tzv. konšpirátorom sa pridávajú lekári či odborníci, ale už aj osobnosti zo sveta šoubiznisu a to nielen tie české, ale napočudovanie už aj tie slovenské. Proste, financie dochádzajú, ale keby len to. Najhoršie sa hrá pred prázdnym publikom. Matelko sa chválil, že bol na divadelnom predstavení. Síce nevedel akom, ale všímal si, že nikto nekašľal ani nekýchal. Určite tam mal Galka či Benčíka niekde v zákulisí a striehli aj s komandom na to, kto prvý zakašle, alebo si dá dolu rúško.
Neviem či bol aj so zásahovou jednotkou niekde na svadbe a ako dopadol záťah na svadobčanov v podobe kontrol. Zatiaľ policajti asi počítajú, koľko koláčov a fľašiek dostali. Veď museli splynúť s davom a vďaka heslu pomáhať a chrániť sa určite infiltrovali nenápadne medzi svadobčanov. Ako to dopadlo sa dozvieme asi až koncom budúceho týždňa, keď ich prestane bolieť hlava.
Matelko vraj skúšal celé Slovensko. Kto tomu cirkusu z jeho strany ešte uverí? Vraj naštval liberálnych kaviarenských povaľačov, s ktorými je vo vláde. Vraj mali prázdnu štátnu kasu. Tomu už naozaj nikto neuverí a vraj je jeho zásluha, že sme prijali na začiatku Covid krízy opatrenia. Nejako pozabudol zdôrazniť, že to základné nastavenie urobil ešte Pelle. On predsa išiel vyhadzovať testy do Dunaja. Jeho Pavlínka sa teda má. Prepísal na ňu všetko, ešte aj svoju premiérsku výplatu. Len akosi už pozabudol posielať peniaze do toho fondu trápnej pomoci. Jedna necelá výplata stačila. Viac Pavlínka nedovolila. Nebolo by na investovanie do pyramídovej hry.
Tak si my tu veselo žijeme na tom Slovensku. Válovy sa vymenili a ľuďom ostal šrot. Aj ten zdražel. Vraj máme výborné hospodárske výsledky. Že som si nevšimol. Kopa obchodov pozatváraných. Reštaurácie na takých 50%. Strach ľudí značný a správy nás neustále infikujú počtom nakazených.
Bukovský však zaťal do živého. V prvej relácii na TA3 som nechápal. Nemal som toho človeka rád, nie pre jeho vedomosti, ale preto, že sa venoval boju s obezitou, s ktorou aj ja mám problém a najradšej by som nás zdanil! Každé kilečko nadváhy pol percenta dane navyše! Málokto dokázal tak nabudiť ľudí k správnej výžive! Preto som ho nemal rád. Pretože nám nastavoval zrkadlo.
Teraz ho nastavil aj celej tej šaškárni okolo covidu. Chrípka sa nám stratila a možno ani nebude. Zarúbal aj do očkovania a to asi nemal robiť! Postavil proti sebe celú farmaceutickú lobby. Poznám takých lekárov, čo sa snažia minimalizovať predpisovanie liekov a majú môj obdiv. Jedno je však isté, aj keď brutálne exponenciálne narastá počet infikovaných, tak počet úmrtí je nižší ako bol na začiatku tohto bordelu. Otázka preto znie: ak je skutočne pravda to, že je možno zistený jeden z desiatich prípadov nákazy, tak potom celkový počet úmrtí, kde bol prítomný covid je deliteľný desiatimi a mortalita spadá na 0,4% z terajších priemerných 4%. Vzhľadom na objektívne počty by sa dal brať do úvahy plošný test v Rusku, kde mortalita predstavuje cca 1,7%. Ak Rusko bude takto pokračovať ďalej, ani vakcínu im nebude treba. Sila vírusu slabne, respektíve ľudia sú už psychicky odolnejší a začína v nás narastať hnev. Neustále masírovanie idiotskými a hlavne nezmyselnými číslami nemá obdobu. Slúžia len k vyvolaniu strachu. Na Slovensku vraj prichádza kvôli zlej diagnostike o život ročne cca 4000-6000 ľudí, kam sa teda hrabe covid. O ostatných chorobách naozaj zbytočne debatovať. Aj obezita je určitým spôsobom choroba a závislosť a viem, o čom hovorím. Stále bojujem tento nekonečný boj s chuťou do jedla. Ako si máme vybudovať imunitu, keď si ju sami humpľujeme? Decká nešportujú, teraz dokonca chodia v rámci telesnej na prechádzky. No to je mi už pohyb! Nekontroluje sa celkový zdravotný stav detí a mládeže. Šport aj vďaka corone zaniká. Zdravá výživa je na druhej koľaji. Pohodlnosť sa stala ďalším neduhom spoločnosti, v ktorej žijeme. Prebytok a celková neúcta k sebe a ľuďom okolo nás nás zabíja!
V skratke, Bukovského uznávam, pridal sa ku konšpirátorom, teda bol tam zaradený liekovou lobby, Matelko je cirkusant a neverím mu ani slovo, pardon, urážam cirkusantov, Matelko je notorický schizofrenický klamár, aspoň podľa môjho osobného názoru.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881255x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív