Založ si blog

Matelko prikazuje a slovenskí futbalisti kľačia

Tak, diktatúra ani vyšitá. Toto, čo sa teraz deje, si nedovolili ani komunisti. Možno na začiatku nástupu, ale ku koncu ich panovania už fakticky bolo o všetkom rozhodnuté. No toto, čo teraz prevádzajú mocipáni, jednoducho nemá obdobu. Oni asi museli čítať 1984, ale to mala byť výstraha a nie návod!
Trošku k tomu Covidu. Ak sú rúška naozaj taká úžasná vec, tak prečo sa Covid šíri tak rýchlo? Zámerne píšem Covid, pretože pravdepodobne ešte stále nevieme rozoznať, ktorý v poradí to je. Kým sa príde na to a kým začnú vyrábať vakcíny, už pravdepodobne ani nebudú potrebné. Sám Krčméry si vo svojom článku tu na Pravde odporoval. Vraj je veľmi nebezpečný, pretože 70-80% sú ľudia bezpríznakoví. To fakticky znamená, že tých 70 -80 % ľudí určite prežije a teda ľudstvu katastrofa nehrozí, ak mám ísť podľa tých katastrofických scenárov, ktoré sú nám tu denno-denne pumpované do hláv. Iste, nie všetci to prežijeme. Máme tu aj iné choroby, ktoré sužujú ľudí a jednou z nich je aj civilizačná obezita, s ktorou sám bojujem a myslím, že by si z toho mal zobrať príklad aj hlavný hygienik, keďže to je jeden z rizikových faktorov. Čo takto si dať súťaž v zhadzovaní kilogramov? To len tak na okraj, pretože sa mi vidí, že tie opatrenia navrhujú kvôli sebe. Osobne zastávam názor, že Matelka Covid už trafil, ale nie vo forme pľúcnej, ale mozgovej. Vraj pôsobí daný vírus aj na mozog, ale prečo musel akurát trafiť slovenského premiéra, tak to naozaj neviem. Pre Matelka je FB asi nové štátne médium, keď tam všetko hlási ešte skôr, ako sa vláda dohodne.
Jeho plány rozvoja zo zdrojov EÚ sú čistou katastrofou a tento určite dobre zaplatený teoretický, žvástami naplnený elaborát by dokázala skopírovať aj jeho spolužiačka za podstatne menej peňazí. No čo už.
Teraz znovu k tým testovačkám. Je to najlepší biznis za posledné obdobie. Prečo by teda mali uviesť na trh vakcínu, keď z nej až také miliardy nepotečú? Testovať môžu jedného človeka aj každých 5 dní a očkovanie tak raz ročne.
Firmy sa však môžu prepočítať, ak bude nárast prípadov, taký aký je teraz aj s ohľadom na množstvo nezistených a prekonaných prípadov. Je možné, že žiadne vakcíny ani testy už nebudú potrebné a ľudia si vybudujú imunitu.
No a teraz k tomu šoku, ktorý nastal v zápase Slovensko – Írsko hneď na začiatku. Po tom nezmyselnom a dehonestujúcom akte bez kúska opodstatnenia a rozumu, som mal chuť vyhodiť TV a v živote nepozerať futbal a asi to aj tak bude. Pokľaknúť si pred doslova hnutím BLM, ktoré nemá s našimi oboma národmi absolútne nič spoločné, tak to môžu naozaj len totálne neznalí histórie a dejín. Tak ako Íri, tak aj Slováci boli stáročia utláčané národy a nemali svoj štát, ničili, odnárodňovali a trestali naše národy a oni sa idú klaňať komu? USA? Veď otroctvo mala aj samotná Afrika medzi svojimi kmeňmi a samotní náčelníci predávali zajatcov otrokárom. My s tým naozaj nič nemáme. A ak sa im tak zle žije v „najdemokratickejšom“ štáte na svete, nech sa páči, Afrika má miesta dosť a môžu sa vrátiť do svojho rodiska. Čo to má pre Boha znamenať tento novodobý fanatizmus a neustále sa vracanie do histórie? Nemecké denníky napríklad neustále uvádzajú, že východoeurópske štáty sú postsocialistické, aj tridsať rokov po páde socializmu a po prebratí priemyslu západom. Nuž áno my sme postsocialistickí, Nemci sú postnacistickí, Taliani posfašistickí podobne ako Španieli, Briti sú ešte stále kolonisti podobne ako Francúzi atď.. Nie veru, dejinám sa netreba klaňať, je potrebné sa z nich poučiť. Namiesto toho sa vytvára len nová nenávisť a prekrúca sa história. Je to priam neuveriteľný newspeak. A áno, fuj slovenským aj írskym futbalistom za absolútne nezmyselné gesto. Budú sa aj tzv. afroameričania klaňať Slovákom či Írom za ich porobu??? Nemci, Briti či Rakúšania by sa mali klaňať každý deň.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895188x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív